Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

barbara_kraj... 21:20, 29 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Piękne zdjecia takie wyraziste ze ma się ochotę ręką sięgnąc. Kupiłaś nowy aparat????????

Bogdziu, dopiero się przymierzam do kupna. Lustrzankę chcę, wybieram i wybrać nie mogę. Wiele zdjęć jest z poprzednich lat 2011 - 2013. Niektórych roślin się pozbyłam, inne dokupiłam - ot, jak to robią ogrodomaniacy
Bogdzia 21:28, 29 sty 2014

barbara_krajewska napisał(a)

Bogdziu, dopiero się przymierzam do kupna. Lustrzankę chcę, wybieram i wybrać nie mogę. Wiele zdjęć jest z poprzednich lat 2011 - 2013. Niektórych roślin się pozbyłam, inne dokupiłam - ot, jak to robią ogrodomaniacy

Basiu po co Ci nowy aparat jak ten robi takie ładne zdjecia?Ja też myślę i nie kupuję , właściwie to kupiłam i tak mi sie nie podobał że pierwszy raz w zyciu coś oddałam. Chodzę i ogladam , czytam i nadal nie wiem co chcę . Jeden mam wybrany ale lustrzanki sa duze więc ciągle myśle czy nie lepiej mniejszy jakiś .
barbara_kraj... 21:55, 29 sty 2014

Potrzeba mi więcej opcji, wielu rzeczy nie mogę nim robić, np. zoom ma słaby, ostrość na makro słaba, o i matryca chyba już się zestarzała, bo coraz gorsze te zdjęcia. A może to mnie wzrok się tak bardzo pogorszył?
Bogdzia 22:03, 29 sty 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Potrzeba mi więcej opcji, wielu rzeczy nie mogę nim robić, np. zoom ma słaby, ostrość na makro słaba, o i matryca chyba już się zestarzała, bo coraz gorsze te zdjęcia. A może to mnie wzrok się tak bardzo pogorszył?

ale jak kupisz lustrzankę to zamiast zoomu musisz miec specjalny obiektyw , do makro tez specjalny i trzeci do normalnych zdjec , to kupa kłopotu i kupa forsy. Pod tym względem lepsze sajednak cyfrowe ale jakośc zdjec jest gorsza i dlatego wybór jest trudny.
viva 22:06, 29 sty 2014

Basiu, trochę przymrużyłam oczy przy Twoich ognistych
Czytam, że rozglądasz się za nowym aparatem ale ten, który masz bardzo dobrze robi czerwienie, mój ma z tym problem.
Mala_Mi 22:10, 29 sty 2014

Szkoła bez nauczyciela.. ale takei zdolne uczennice, wiec po co on???

Czerwony piękny.. jednej roślinki nie znam, ale z braku czasu już nie cofam do niej.. eMuś che spać, a ja tłukę w klawiaturę. muszę kończyć..
AgnieszkaW 22:10, 29 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Piękne zdjecia takie wyraziste ze ma się ochotę ręką sięgnąc. Kupiłaś nowy aparat????????

Ja też, patrząc na te piękne zdjęcia, pomyślałam, że kupiłaś Basiu nowy aparat
barbara_kraj... 22:32, 29 sty 2014

eda napisał(a)
Piękna czerwień wyrazista Basiu pozdrawiam cieplutko

Edyto, miło mi, że wpadłaś Pozdrawiam również
barbara_kraj... 22:38, 29 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Szkoła bez nauczyciela.. ale takei zdolne uczennice, wiec po co on???

Czerwony piękny.. jednej roślinki nie znam, ale z braku czasu już nie cofam do niej.. eMuś che spać, a ja tłukę w klawiaturę. muszę kończyć..

Wychodzi na to, że tu wszyscy wzajemnie nauczają i uczą się

Zastanawiam się, której rośliny mogłabyś nie znać? Może o gazanię chodzi?
paniprzyroda 22:41, 29 sty 2014

Ta czerwona lilia piękna jest, ale i zdjęcie zrobione po mistrzowsku. Oj, uważnie przeczytałam dywagacje o wybieraniu nowego sprzętu