Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nostalgiczny ogródek shabby chic

Nostalgiczny ogródek shabby chic

Ewa4 01:10, 24 lut 2013

jesteście wielcy i wspaniali pozdrawiam
Roberto 06:57, 24 lut 2013

Witam sredecznie pozwoliłem sobie obejrzeć Twoja posiadłość, wspaniałe widoki, Faktycznie krety idą na cełego, z tego co zauważyłem masz dobrą glebę do hasania, tylko szkoda trawnika. Pozdrawiam
beata0109 09:14, 26 lut 2013

Płyn na krety zakupiony odstraszacz solarny czeka w pogotowiu
Mala_Mi 09:17, 26 lut 2013

Na odstraszacz nie licz..... to że u kogoś po zastosowaniu zniknął kret.. to przypadek.... po prostu był jeden i poszedł za jedzonkiem do sąsiadów. U mnie nie pomógł ani solarny ani zakopywany, ani żaden inny ...ale ten płyn mnie bardzo intryguje. To że na razie kretów nie mam to .. nie oznacza, że nie wrócą...
Trzymam kciuki
Iw31 18:56, 26 lut 2013

hej na krety mam wypróbowane na 100 %
to race strasznie smierdzą trzeba je szybko po odpaleniu zakopać w dziurę. próbowałam wszystkiego i za 79 zł jedną solarna i na baterie po prostu to nie działa bo krety przyzwyczajają sie do dzwieku i drgań a nie lubią smrodu
u mnie kretów było full zanim nie zastosowałam rac, koszt jednej racy to koszt 5 zł kupisz to w ogrodniczych a płyn strasznie smierdzi ale nic nie daje sama walczyłam rok z tym dziadostwem i mam jeden sposób ja mąz odpala race to krety idą do sąsiada w ciagu jednego dnia u sąsiada wykopały mu 17 otworów a u nas zadngo
pozdrawiam i wygranej z kretami zyczę
Iw31 19:02, 26 lut 2013

ps Beatko masz sliczne kociaki ja ma obecnie 4 a miałam 12 hehe pozdrawiam
beata0109 20:25, 26 lut 2013

Iw31 napisał(a)
hej na krety mam wypróbowane na 100 %
to race strasznie smierdzą trzeba je szybko po odpaleniu zakopać w dziurę. próbowałam wszystkiego i za 79 zł jedną solarna i na baterie po prostu to nie działa bo krety przyzwyczajają sie do dzwieku i drgań a nie lubią smrodu
u mnie kretów było full zanim nie zastosowałam rac, koszt jednej racy to koszt 5 zł kupisz to w ogrodniczych a płyn strasznie smierdzi ale nic nie daje sama walczyłam rok z tym dziadostwem i mam jeden sposób ja mąz odpala race to krety idą do sąsiada w ciagu jednego dnia u sąsiada wykopały mu 17 otworów a u nas zadngo
pozdrawiam i wygranej z kretami zyczę

Coraz więcej złych opinii o płynie ;( nie wspomnę o odstraszaczu solarnym. Płyn dziś wylałam ten smród mnie zamroczył na cały wieczór :/. Jak nie pomorze kupię race. Dziękuję bardzo za pomysł i odwiedziny.
Ps mam trzy kotki młodziutkie i jedna ostatnio zniknęła na trzy dni więc pewnie wróciła hmmm okaże się za 60 dni
anna_g 20:39, 26 lut 2013

beata0109 napisał(a)

Ps mam trzy kotki młodziutkie i jedna ostatnio zniknęła na trzy dni więc pewnie wróciła hmmm okaże się za 60 dni

Czyli że wiosna jednak idzie i coraz bliżej jest Dobrej nocy.
Iw31 20:47, 26 lut 2013

ja dogadałam sie z weterynarzem ze mi wysterylizuje i wykastruje koty za niższą cene bo to podwórkowe i sie zgodził
powiedzia ze bezpańskie kasuje mniej
wiec bez wahania oddałam 2 kotki do sterylizacji a potem jak nastepne 2 kocury dorosły a mają juz jakies 9 mcy to zaczeły mi smrodzić pod drzwiami , mają swój koszyczek w ktorym siedzą w dzien a w nocy kupiłam im bude oceplaną i sobie mieszkają
maja lepiej niz jak do mnie trafiły u sąsiada to wszyskie kotki zdychają na kocii katar z tąd tyle kociaków na początku u mnie bo kotki ktore karmie są sąsiadowe i z wdziecznosci pod drzwi i do garażu podrzucały mi młode jeszcze całkiem slepe i te biedulki szukały u nas lepszego zycia dla swoich dzieci.jedną dorosłą ktora mi znosiła dałam oczyscic i jedą z młodych no i 2 kocurki młode.
przynajmnie nie bedą niepotrzebnie sie mnożyc bo na wsi koty to plaga.
Babetka 21:54, 26 lut 2013

Super ludzie z Was; Pozdrawiam. Kwiatka przesyłam. Ja w domu mam tylko dwa kotki . Dom bez zwierząt jest pusty.