Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nostalgiczny ogródek shabby chic

Nostalgiczny ogródek shabby chic

kaisog1 16:46, 26 mar 2013

Może i głupota ale ja uważam, że każdy ma prawo do robienia co mu się podoba Dla mnie to odwaga by zrobić coś czego w zasadzie nie można odwrócić. Szczególnie, że skala tego tatuażu jest na prawdę duża Mnie się podoba ale w życiu bym się nie odważyła na tatuaż
Gabrysia_ 16:55, 26 mar 2013

Donice..super!...zyskały nowe życie
Tatuaż bardzo odważny,ale ładny
beata0109 17:42, 26 mar 2013

Ja przez wiele lat tez nie miałam odwagi żeby wyrażac siebie zawsze chciałam sie wpasowac w ramy przez lata byłam myszowata cicha i zamknieta w sobie a chciałam iśc przez zycie przebojowo Życie przeczołgało mnie fizycznie i emocjonalnie, trudne dzieciństwo , moja ciężka choroba, pózniej choroba najmłodszego dzieciątka nauczyły życ tu u teraz. Mam tylko jedna zasadę nie krzywdzic innych a reszta hulaj dusza piekła nie ma i zaraziłam tym mojego męża teraz hulamy razem
bogumila 17:47, 26 mar 2013

Milutko u Ciebie ...też bawię się w wysiewanie nasion...stronki szybko się skończyły...pozdrawiam serdecznie.
anna_g 22:12, 26 mar 2013

beata0109 napisał(a)
Podczas babskiego spotkania przy kawie i winie w miniony weekend rozmowa zeszła na wiosenne must have czyli co kobieta powinna nabyc tej wiosny . W sporym gronie kobiet 30+ królowały torby typu takiego i owego i buty na słupku firmy takiej i owakiej . Po dłuższym zastanowieniu oznajmiłam że ja potrzebuję taczkę, mina obecnych feministek bezcenna Targam zielsko w budowlanej ciężkiej ogromnej wstrętnej taczce z ostrymi brzegami i marzę o taczuszce 70-80 lit. lekkiej aluminiowej gdyby miała czerwone felgi byłaby idealna . Taki jest mój must have Kto mi poleci dobrą firmę trwałych taczek ogrodowych będę wdzięczna.

Czerwone felgi ??? Mój M do samochodu to chciał alu-felgi
http://allegro.pl/taczki-taczka-ogrodowa-budowlana-do-ogrodu-80-i3103946713.html - nie wiem czy ciężka ale felgi ma czerwone
A propos "must have" czyli co kobieta mieć powinna lub co kobieta dostać chce - to ja na imieniny w zeszłym roku zażyczyłam sobie od M.... kompostownik... a na urodzinki w tym... kancikorób , na dzień kobiet dostałam dwie donice ogrodowe Też ponoć "mało kobiecie" pragnienia
Pozdrawiam i dobrej nocki

kaisog1 22:38, 26 mar 2013

beata0109 napisał(a)
Ja przez wiele lat tez nie miałam odwagi żeby wyrażac siebie zawsze chciałam sie wpasowac w ramy przez lata byłam myszowata cicha i zamknieta w sobie a chciałam iśc przez zycie przebojowo Życie przeczołgało mnie fizycznie i emocjonalnie, trudne dzieciństwo , moja ciężka choroba, pózniej choroba najmłodszego dzieciątka nauczyły życ tu u teraz. Mam tylko jedna zasadę nie krzywdzic innych a reszta hulaj dusza piekła nie ma i zaraziłam tym mojego męża teraz hulamy razem

...może czasem trzeba przejść swoje by zacząć żyć na całego Mnie czasem korci, żeby wyjść poza te "ramy", zaryzykować ale odwagi brak
beata0109 23:08, 26 mar 2013

Oglądałam tą taczkę ale małżonek mnie sprostował że taczka za 50zł chyba nie przetrwa sezonu;/
więc nie wiem
bardziej kształtem taka mi sie podobała
http://allegro.pl/taczka-ogrodowa-budowlana-75l-taczki-lozyska-i3102648855.html
kształt nostaligiczny , gdyby miała czerwone felgi to byłby idealna.
Żartuję z tymi felgami. Tak mnie naszło na tą czerwień bo na dworze biało szaro a kiedyś w salonie sieci komórkowej kupowałam tel .Pan pyta jaki model? powiedziałam że ma byc czerwony i z klapką bo do torebki mi będzie pasował tak palnęłam bo nie znam sie na parametrach pikselach i pierdołach w telefonie. Chyba pojade do salonu ogroniczego na jazdę próbną
Ostanio tak się ekscytowałam przed kupnem wózka dla dziecka
beata0109 23:10, 26 mar 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Milutko u Ciebie ...też bawię się w wysiewanie nasion...stronki szybko się skończyły...pozdrawiam serdecznie.

dziekuję za odwiedziny , stronek mało bo nie ma co wklejac
beata0109 23:11, 26 mar 2013

kaisog1 napisał(a)

...może czasem trzeba przejść swoje by zacząć żyć na całego Mnie czasem korci, żeby wyjść poza te "ramy", zaryzykować ale odwagi brak

jak Cię korci to kochana wychodz raz się żyje
anna_g 23:16, 26 mar 2013

"
beata0109 napisał(a)
Oglądałam tą taczkę ale małżonek mnie sprostował że taczka za 50zł chyba nie przetrwa sezonu;/
więc nie wiem
bardziej kształtem taka mi sie podobała
http://allegro.pl/taczka-ogrodowa-budowlana-75l-taczki-lozyska-i3102648855.html
kształt nostaligiczny , gdyby miała czerwone felgi to byłby idealna.
Żartuję z tymi felgami. Tak mnie naszło na tą czerwień bo na dworze biało szaro a kiedyś w salonie sieci komórkowej kupowałam tel .Pan pyta jaki model? powiedziałam że ma byc czerwony i z klapką bo do torebki mi będzie pasował tak palnęłam bo nie znam sie na parametrach pikselach i pierdołach w telefonie. Chyba pojade do salonu ogroniczego na jazdę próbną
Ostanio tak się ekscytowałam przed kupnem wózka dla dziecka

No nie wiem, bo na moje oko to one jednakowe są choć może faktycznie ta druga wygląda na "ździebko" solidniejszą, ale za to ta pierwsza było nie było MA czerwone felgi
Telefon kupowałam podobnie - na pytanie jaki ? odpowiedziałam - "ładny, kobiecy, rozsuwany i może być czerwony" dostałam czerwony i rozsuwany Jestem zadowolona więc dobrze kupowałam