Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 10:10, 14 sie 2013

Luckaa napisał(a)
Hej Kasia, mam teraz problem z komputerem, więc czytam, ale nie moge pisać zbyt często, ogladając ogrodowisko, wylałam kawe na klawiature, i czekam aż m to wymieni. Tak, te dzieci z avatara to moje maluszki, Darek i Agatka mają 3,i pół roku. Ja jestem początkującym ogrodniekiem, o tyle że ja mam już podkład, nie mamy nowej działki, ale duży teren wokół domu w którym meiszkam od urodzenia, teraz mam męża, budowe, więc wkręciłam się na robienie ładnie wkoło domu, wcześniej też coś grzebałam niezdarnie, więc coś już tam mam, jakieś bzy, 2 tuje, krzewuszke, roślinki przywożone od teściowej z czasem, ale na podwórku istniał rozgardiasz, a teraz powooli ogarniam i dostaje świra na punkcie roślin. Przegladam ogrodowisko juz jakiś czas, ale dopiero niedawno się zalogowołam, i zaczynam pisać, myśle że się wdroże. Nie wiem czy zakładać swój wątek, ale w olnej chwili proobie zdjęcią, jak zmienia się u mnie krajobraz.

hejka
mam nadzieję, że jednak się dasz przekonać i założysz własny wątek-nawet jako pamiątka dla samego siebie, jak tworzyłaś swój ogród polecam! a i na pewno uzyskasz tu wiele cennych porad i może uda nam się stworzyć większą grupę na okolicę, że też będziemy mogły pochwalić się zdjęciami ze spotkań
dzieciaczki boskie-takie wesolutkie
pozdrawiam i zapraszam częściej!
a i załóż swój wątek, żebyśmy mogli zobaczyć co u Ciebie w ogrodzie
dajana 10:43, 14 sie 2013

Dziekuje Kasiu z całego serca w imieniu nas wszystkich.Uzupełniam zaginione wątki.Wszystkie zaznaczone do tej pory wątki nagle zginęły i doprawdy nie znam przyczyny przez co nie mogłam do was trafić .Kilka osób już mam. Lecę dalej Kiedy poukłam trudne sprawy wpadnę na dłuzej Kasiu .Serdecznie cię pozdrawiam
Debra 11:08, 14 sie 2013

Kasiu klonik śliczny. Też wiem, że często giną zimą, wybierz mu osłoniete miejsce.
Może się uda, czego Ci zyczę.
kitek81 11:54, 14 sie 2013

dajana napisał(a)
Dziekuje Kasiu z całego serca w imieniu nas wszystkich.Uzupełniam zaginione wątki.Wszystkie zaznaczone do tej pory wątki nagle zginęły i doprawdy nie znam przyczyny przez co nie mogłam do was trafić .Kilka osób już mam. Lecę dalej Kiedy poukłam trudne sprawy wpadnę na dłuzej Kasiu .Serdecznie cię pozdrawiam

Jeszcze raz zatem gratuluję
Oczywiście zapraszam, kiedy tylko chcesz, nawet na króciutko jak zajrzysz będzie mi bardzo miło! Powodzenia w załatwianiu spraw!
A już jesteś w moich okolicach?
Pozdrawiam serdecznie :*
kitek81 11:55, 14 sie 2013

Debra napisał(a)
Kasiu klonik śliczny. Też wiem, że często giną zimą, wybierz mu osłoniete miejsce.
Może się uda, czego Ci zyczę.

Dlatego będę na niego chuchać i dmuchać, żeby przetrwał Oby się udało

buziaki Kochana :*
kitek81 17:13, 14 sie 2013

Debra 19:48, 14 sie 2013

kitek81 napisał(a)

Oby był owocny, udany, pozwolił zrealizować plany ...
kitek81 20:30, 14 sie 2013

Dzięki Krysiu mam nadzieję, że będzie miło, a najważniejsze że spedze go z dzieciakami! M ma urlop po mnie, więc nawet nie ma gdzie wyjechać, ale to i tak nic, oby pogoda dopisała tp nad ogrodem popracujemy
an_tre 23:10, 15 sie 2013

Pozdrawiam Kasiu i życzę kolorowych snów

z ogrodu córki tez młody ogród

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
07:46, 16 sie 2013
Ale super pomysł z tym zdjęciem z urlopem !!! Rewelacja!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies