a my mieliśmy dziś wyjazd do Inowrocławia, byliśmy pooglądać tamte tężnie, przy okazji zahaczyliśmy o szkółkę drzew i krzewów! oczywiście poczyniliśmy małe zakupy kupiliśmy roślinki na skalniak/skarpę
Postaram się w wolnej chwili zebrać siły i założyć swój wątek, tylko narazie to nie ma czym się chwalić, jeszcze nie ma nic ładnego, ale w sumie kilku rad bym potrzebowała, albo bardziej inspracji, więc postaram się zebrać siły. Kasia, a wy na jakim etapie budowy jesteście, wszystko w środku skończone, bo my męczymy się z wyborem płytek łązienkowych, gdzie robicie zakupy, czy to budowlane czy ogrodnicze?. Jest w Ciechocinku jakiś sklep ogrodniczy albo fajna szkółka? I jak Inowrocław, też mamy chęć jechać? Długo się jedzie i czy warto. Pozdrawiam wszytskich.
Witam
Ale pytań, mam nadzieję, se na wszystkie odpowiem
Jeśli chodzi o budowę, to my już w domku mieszkamy, ale nie wszędzie mamy zrobione! Do wykończenia nam zostało jeszcze bardzo dużo! No ale już na swoim
My panele, płytki, farby itd braliśmy w Castoramie. W szkolkach z drzewkami byłam w Ostrowasie i teraz w Pakosci, 6 km za Inowrocławiem, polecam obydwie u nas w Ciechu jest jedynie sklep ogrodniczy, ni ale generalnie też dobrze zaopatrzony
Do Inowrocławia pod teznie warto pojechać, ładnie tam! I taniej niż w Ciechu jechaliśmy ok godziny trasa dobra, więc warto się wybrać!
I czekam aż założysz swój wątek
Pozdrawiam
Krysiu, a czy ja mam jakiś plan? Yyyy chyba nie bardzo więc spontan pani w szkółce polecała, a my wybraliśmy to co nam się podobało jutro rano ma być ziemia i lecimy ze skalniako-skarpą