Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

08:20, 17 sie 2013
kitek81 napisał(a)

Dziękuję Elu :* a to fiolenowe, to o tą trawkę Ci chodzi?

Tak o tá sliczná trawke!! Co to takiego???
Luckaa 09:20, 17 sie 2013

Wczoraj późnym wieczorem byłam zmuszona odwiedzić, Ciechocinek, Darek się rozchorował...W ostrowąsie też byłam w szkółce, idzie oszaleć, ja się rozchorowałam po wizycie u nich, oni mają tez szkółke na Łaziencu, i raczej tam jeżdze. My też przywieźliśmy czarnoziem, przynajmniej tak zapewniał kierowca, a okazało się czarnym piachem po rozłożeniu, troche zła jestem, bo wiadomo jak trawa na tym rośnie.
kitek81 11:29, 17 sie 2013

I parę bylinek
kitek81 14:26, 17 sie 2013

Kalamandyna napisał(a)

Tak o tá sliczná trawke!! Co to takiego???

Ja się nie znam, a na doniczce nie mam nazwy, ale mi się wydaje, że to Ophiopogon Niger. Ale ręki nie dam sobie obciąć
kitek81 14:31, 17 sie 2013

Luckaa napisał(a)
Wczoraj późnym wieczorem byłam zmuszona odwiedzić, Ciechocinek, Darek się rozchorował...W ostrowąsie też byłam w szkółce, idzie oszaleć, ja się rozchorowałam po wizycie u nich, oni mają tez szkółke na Łaziencu, i raczej tam jeżdze. My też przywieźliśmy czarnoziem, przynajmniej tak zapewniał kierowca, a okazało się czarnym piachem po rozłożeniu, troche zła jestem, bo wiadomo jak trawa na tym rośnie.

Qrcze, mam nadzieję, że z Darkiem to nic poważnego?! Dużo zdrowia dla niego to w szkółce w Pakości też byś się zakochała w Ostrowasie pewnie też coś kupimy, no chyba że w Łaziencu, bo tam jeszcze nie byliśmy, a to podobno ten sam właściciel po niedzieli tam podjedziemy zobaczyć, co ma w ofercie
My czarnoziem mamy na szczęście dobry!
Pozdrawiam :*
14:31, 17 sie 2013
W każdym razie to cudne jest i już sobie nazwę zapisuję jeśli to nie to, to mi kawkę wisisz
kitek81 14:32, 17 sie 2013

W końcu wzięłam się za bukszpany te 3 doniczki przykryte folią to też bukszpany

kitek81 14:33, 17 sie 2013

Kalamandyna napisał(a)
W każdym razie to cudne jest i już sobie nazwę zapisuję jeśli to nie to, to mi kawkę wisisz

Kawę to Ci mogę bez niczego postawić
16:46, 17 sie 2013
kitek81 napisał(a)

Kawę to Ci mogę bez niczego postawić

Oj uważaj bo ja lubiem wycieczki a i dom zdrojowy całkiem blisko i bywam czasami jeśli to ten sam dom na myśli mamy
kitek81 17:01, 17 sie 2013

Kalamandyna napisał(a)

Oj uważaj bo ja lubiem wycieczki a i dom zdrojowy całkiem blisko i bywam czasami jeśli to ten sam dom na myśli mamy

Ja się nie boję i zapraszam ponownie ale może za jakiś czas, żebyś mogła już coś zobaczyć w ogrodzie, bo na razie nie mam się czym chwalić ;p