Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 20:38, 16 sie 2013

Skoro nie mam planu, to pewnie nie nadaje się na Ogrodowisko?!
yolka 20:38, 16 sie 2013

kitek81 napisał(a)
a my mieliśmy dziś wyjazd do Inowrocławia, byliśmy pooglądać tamte tężnie, przy okazji zahaczyliśmy o szkółkę drzew i krzewów! oczywiście poczyniliśmy małe zakupy kupiliśmy roślinki na skalniak/skarpę
Ino to moje włościa, prawie. W jakiej szkółce byłaś. Ja po byliny jeżdżę do Pakości, a po drzewka do Sędowa
Debra 20:44, 16 sie 2013

kitek81 napisał(a)

A skąd ten pomysł?!!!!
Przecież właśnie ostatnio pisałyśmy o tym, jak u mnie decyduje całkowicie widok roślin i ich spontaniczny wybór.
Ja nadal mam plan, tyle że nie wiem czy go realizuję, czy on realizyje się sam )))
kitek81 21:11, 16 sie 2013

yolka napisał(a)
Ino to moje włościa, prawie. W jakiej szkółce byłaś. Ja po byliny jeżdżę do Pakości, a po drzewka do Sędowa

W Pakości byliśmy fajna szkółka, tuje mieli spore i niedrogie! Tylko że transport do nas drogo by wyszedł, więc się nie opłaca
kitek81 21:13, 16 sie 2013

Debra napisał(a)

A skąd ten pomysł?!!!!
Przecież właśnie ostatnio pisałyśmy o tym, jak u mnie decyduje całkowicie widok roślin i ich spontaniczny wybór.
Ja nadal mam plan, tyle że nie wiem czy go realizuję, czy on realizyje się sam )))

Bo tu wszyscy mają plan, a jak nie to super zmysł doboru roślin- a ja ani jednego ani drugiego
Marta7 21:39, 16 sie 2013

kitek81 napisał(a)

Kasiu nadajesz się nadajesz! Masz duszę ogrodnika! A każdy z nas jest inny i nasze ogrody muszą być inne-i mój misz masz będzie piękny i zaplanowany co do centymetra będzie piękny!
Ja hołduję zasadzie-miej serce i patrzaj w serce i nie tylko mędrca szkiełko i oko
Widzę że zakupy piękne zrobilaś!
Pozdrawiam serecznie
kitek81 22:20, 16 sie 2013

Marta7 napisał(a)

Kasiu nadajesz się nadajesz! Masz duszę ogrodnika! A każdy z nas jest inny i nasze ogrody muszą być inne-i mój misz masz będzie piękny i zaplanowany co do centymetra będzie piękny!
Ja hołduję zasadzie-miej serce i patrzaj w serce i nie tylko mędrca szkiełko i oko
Widzę że zakupy piękne zrobilaś!
Pozdrawiam serecznie

Dziękuję, że tak we mnie wierzycie, to dla mnie ważne! Postaram się Was nie zawieźć!
Oczywiście jeśli macie jakieś propozycje, to cały czas jestem na wszystko otwarta
Mam tylko nadzieję, że tym moim ogrodem nie będę straszyć!
A tyle jest na rynku roślinek, że miną wieki, zanim je po części ogarnę, więc na razie nie zostaje mi nic innego jak spontan i mój misz-masz

pozdrawiam gorąco :*
kitek81 22:54, 16 sie 2013

I żeby nie było, że nie mam kwiatkow w ogródku

kitek81 08:12, 17 sie 2013

Ziemia właśnie przyjechała
08:18, 17 sie 2013
Gratuluję!!! Wiem co to znaczy oczekiwanie na ziemié i wiem jak cieszy jej pojawienie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies