Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 19:36, 26 wrz 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Widzę, że super kompostownik u Ciebie powstał no i tyle nasadzen Pozdrawiam serdecznie

dawno Ciebie u mnie nie było, super, że znów zajrzałaś i się odezwałaś zapraszam częściej
co do nasadzeń, myślałam, że zrobimy więcej!
pozdrawiam
kitek81 19:38, 26 wrz 2013

Janina napisał(a)
Idziesz jak burza tylko patrzeć jak cały ogród niedługo powstanie. Kompostownik super.

dzięki Kochana, ale jak tak patrzę na swój ogród, to jeszcze jest masa rzeczy do zrobienia-nie wiem, kiedy my to ogarniemy !
kitek81 19:38, 26 wrz 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
byłam byłam i buźiaka zostawiłam

:*
kitek81 19:39, 26 wrz 2013

Ewa4 napisał(a)

Fotki będą ale M mi aparat zabrał i pewnie będę musiała do pracy jechać bo inaczej to mi nie przywiezie a przecież trzeba buksiki pokazać i to nad czym obecnie pracuję ale będą napewno.Kasiu ja się nigdy nie poddaję chyba każda Ewa tak ma.
Termin planowany na 17 styczeń i pewnie tak będzie .Pozdrawiam

muszę do Ciebie zajrzeć, co tam słychać!
buźka :*
kitek81 19:41, 26 wrz 2013

Debra napisał(a)

No to miłej pracy ogrodowej. Zimno jak w grudniu Na szczęście słońce świeci i grzeje.
Pozdrawiam

a w pracy w kancelarii jak mam zimno, chociaż na razie i tak większość na placu spędzamy, bo mieliśmy przygotowania do przysięgi, która jest jutro
pozdrawiam :*
kitek81 19:41, 26 wrz 2013

Luckaa napisał(a)
Nie straszcie tym zimnem bo ja w domu siedze, dziś nadrabiam, dzieci w przedszkolu i maszyna do szycia w obroty wzięłam, ale w weekend czeka mnie duuużo pracy, więc lepeij niech zimna nie będzie.

weekend się zbliża to i popracujesz, żeby tylko nie padało! a jak zdrówko ?
kitek81 19:43, 26 wrz 2013

EPODLAS napisał(a)
Kasiu, piękny kompostownik, taki porządny. Kompostu nigdy nie za wiele. A posadzone rośliny dopiero na drugi rok pokażą urodę. Ja teraz jak byłam na działce więcej czasu grzybom poświęciłam niż ogrodowi, tyle, że trawę ścięłam

dzięki Bożenko-zobaczymy jak kompostownik zimę zniesie?! mam nadzieję, że się nie powygina od mrozu, bo ludziska zimą stulecia straszą
to grzybobranie pewnie się udało?
AgnieszkaW 19:44, 26 wrz 2013

Widzę Kasiu, że działasz w ogrodzie. Róże wsadzone, kompostownik zalożony - super! Pozdrawiam serdecznie
kitek81 19:47, 26 wrz 2013

troszkę popracowałam w ogrodzie, od razu lepiej się czuję, że mi roślinki w doniczkach nie marzną w nocy
zakryłam w końcu te róże, a przed nim podzieliłam lawendę, nie wiem tylko, czy nie za daleko dałam tą lawendę od róż? no ale pewnie jedno i drugie się jeszcze rozrośnie?
powsadzałam też roślinki od Lucyny
no i wrzosy od M
zdjęcia próbowałam robić, ale za ciemno już było
jutro za dnia zrobię i pokażę
pozdrawiam wszystkich :*
kitek81 19:49, 26 wrz 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Widzę Kasiu, że działasz w ogrodzie. Róże wsadzone, kompostownik zalożony - super! Pozdrawiam serdecznie

staram się jak mogę, ale ciągle czasu mało! dzień coraz krótszy ale weekend się zbliża, może w końcu dokończę wsadzać to co mam!