Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 18:51, 30 wrz 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Witaj Kasiu. Przeczytałam Twój wątek. Zazdraszczam nowego ogrodu gdzie możesz wszystko.Podziwiałam tworzenie skarpy i układanie kostki. A na wyczynach z nożyczkami uśmiałam się strasznie bo tydzień temu też musiałam interweniować z maszynką u siostry, siostrzeniec uczynił taką samą fryzurkę Dzieciaczki masz śliczne i ogródeczek też będzie bombowy. Pozdrawiam.

witaj Gosiu u mnie
podziwiam, że przebrnęłaś przez cały wątek
i że chce się to komuś czytać, bo ja coraz częściej myślę, żeby przestać tu pisać i się kompromitować! bo do pięknych ogrodów mi daleko! i z czym ja do ludzi? z moim ugorem?! może będę kontynuować pisanie, jak już będę miała do pokazania coś konkretnego?!

a z fryzurką syna racja, na szczęście włosy już ciut odrosły ale prześwity jeszcze są, pewnie dopiero przy kolejnym strzyżeniu się wyrówna wesoło mamy z dzieciakami, nie ma co

pozdrawiam gorąco i w wolnej chwili zajrzę do Ciebie
Debra 18:55, 30 wrz 2013

Kasiu, mało Cię tutaj
Pewnie praca Cię pochłania. Taka odpowiedzialna jest, to widać na zdjęciach jaka jesteś tam poważna.

Pozdrawiam
GorAna 18:57, 30 wrz 2013

Dawno mnie tutaj nie było...Kasiu co Ty piszesz o kompromitacji...wszyscy się tutaj uczymy...pisz i pokazuj jak najwięcej...dzięki temu ogród będzie piękniał
Pozdrawiam
kitek81 22:27, 01 paź 2013

Debra napisał(a)
Kasiu, mało Cię tutaj
Pewnie praca Cię pochłania. Taka odpowiedzialna jest, to widać na zdjęciach jaka jesteś tam poważna.

Pozdrawiam

bo pracy dużo, i w pracy i w domu i w ogrodzie jest co do roboty
a fotka, jak fotka moja praca po prostu
może widziałaś inne, z drugiej strony, bo stoi koło mnie bardzo wysoki pan, że ja przy nim taka malusia
kitek81 22:28, 01 paź 2013

GorAna napisał(a)
Dawno mnie tutaj nie było...Kasiu co Ty piszesz o kompromitacji...wszyscy się tutaj uczymy...pisz i pokazuj jak najwięcej...dzięki temu ogród będzie piękniał
Pozdrawiam

no na razie działam, może w przyszłym roku jak zobaczę efekty pracy, to nabiorę wiary w to, co robię bo na razie malutko mam do pokazania!
pozdrawiam serdecznie
kitek81 22:33, 01 paź 2013

dzień krótki, wracam z pracy, szybko obiad i do ogrodu! codziennie coś tam porobimy wczoraj wykopałam mieczyki i inne letnie cebulki i dalię i begonię!
dziś wsadziłam te żółte kulki tujki na skalniak, niektóre bylinki z przechowalnika poszły na skarpę! skończyłam rysować szkielet rabaty przy płocie, bo m chce jeszcze drzewka kupić przed moim wyjazdem, bo okazało się, ze zakwalifikowałam się na kurs i od 7.10 do 06.12 jestem we Wrocławiu więc czeka mnie jeszcze pracowity czas, oby pogoda dopisała!
Debra 22:36, 01 paź 2013

kitek81 napisał(a)
dzień krótki, wracam z pracy, szybko obiad i do ogrodu! codziennie coś tam porobimy wczoraj wykopałam mieczyki i inne letnie cebulki i dalię i begonię!
dziś wsadziłam te żółte kulki tujki na skalniak, niektóre bylinki z przechowalnika poszły na skarpę! skończyłam rysować szkielet rabaty przy płocie, bo m chce jeszcze drzewka kupić przed moim wyjazdem, bo okazało się, ze zakwalifikowałam się na kurs i od 7.10 do 06.12 jestem we Wrocławiu więc czeka mnie jeszcze pracowity czas, oby pogoda dopisała!

Toż to prawie dwa miesiące! Na Mikołajki wrócisz. No o nie lada wyzwanie dla wszystkich.
Powodzenia zatem!
kitek81 22:47, 01 paź 2013

No i nie wiem, czemu jeszcze nie dodalam zdjęć wrzosow, róż i nowej grządki truskawek?!
Tylko z dziś nie mam zdjęć tujek, bo już za ciemno byli, jak skończyłam, jutro najwyżej nadrobie
A teraz zaległe:

To nie to co u Was, ale może kiedyś
kitek81 23:27, 01 paź 2013

Debra napisał(a)

Toż to prawie dwa miesiące! Na Mikołajki wrócisz. No o nie lada wyzwanie dla wszystkich.
Powodzenia zatem!

Dzięki, przyda się zarówno mi, jak m, jak i teściowej
No trochę długo, 2 miesiące to szmat czasu! Ale na szczęście nie ma Czasowstrzymywaczy
kitek81 16:49, 02 paź 2013

idę wkopywać cebulki