Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 22:38, 15 mar 2013

Marta7 napisał(a)

Bardzo lubię rosół z lubczykiem,ja też go mam

ja chyba właśnie nie kojarzę, żebym jadła rosół z lubczykiem, ale obwąchałam od razu torebkę z nasionkami i pachnie fajnie
kitek81 22:49, 15 mar 2013

dobra, ja spadam spać
bo już czuję, ze Ogrodowisko mnie wciąga, a ja wyspać się muszę, bo jutro dzień gospodarczy, domek trzeba ogarnąć, a i w planach dalsza część siania
pozdrawiam i miłego weekendu
Ewa4 22:53, 15 mar 2013

Kaśka a co ty tym lubczykiem całą działkę zakrzewić chcesz jak ja dam Ci sadzonkę to cały Ciechocinek tym obdarujesz to jest taki kszaczek 40-50 cm i ma mnustwo liści to starczy w zupełności chyba że codziennie będziesz dla M rosół gotować to może i wysiej.Zobacz w internecie jak to rośnie
Janina 10:24, 16 mar 2013

Zajrzałam i pozdrawiam.
kitek81 00:08, 17 mar 2013

Ewa4 napisał(a)
Kaśka a co ty tym lubczykiem całą działkę zakrzewić chcesz jak ja dam Ci sadzonkę to cały Ciechocinek tym obdarujesz to jest taki kszaczek 40-50 cm i ma mnustwo liści to starczy w zupełności chyba że codziennie będziesz dla M rosół gotować to może i wysiej.Zobacz w internecie jak to rośnie

hihih, najwyżej całe osiedle obdzielę
kitek81 00:09, 17 mar 2013

Janina napisał(a)
Zajrzałam i pozdrawiam.

zapraszam oczywiście częściej będzie mi bardzo miło
pozdrawiam
Marta7 18:07, 17 mar 2013

Ahoj Kasiu,ogarnełaś domek ? Mnie ciężko to przychodzi,nie cierpie prac domowych
A zasiewy jak wyszły ?
Pozdrawiam serdecznie,
A z tym lubczykiem uważaj bo Ci mąż nie da spokoju !
kitek81 19:04, 17 mar 2013

hej Martuśka
domek w sobotę ogarnął mąż, jak ja z dzieciakami poszłam na zakupy, więc w tym samym czasie zakupy i porządki były zrobione
potem tylko troszkę się nakruszyło, bo jeszcze nie wszędzie mamy wstawione drzwi wewnętrzne i tak nabąknęłam, że trzeba by było to zrobić, więc M wstał i się zabrał i niedługo na dole będziemy mieć wszystkie drzwi, a na górze braknie nam już tylko jednych!
dziś byliśmy na obiedzie urodzinowym u mojego brata, a po powrocie wzięliśmy się za sianie, więc właśnie chciałam ogłosić wszem i wobec, że kolejna partia ziół i warzywek oraz kwiatków posiana
i muszę pochwalić mojego M bo sam przyszedł i zaproponował, że mi pomoże, więc on opisywał i podlewał
wcześniej pytałaś o te folie, więc ja tak zakładam do momentu wykiełkowania, żeby woda tak nie parowała-część już mam odłonięte, bo już wyrosły

lubczyk, hmmmm, może lepiej nie dawać mojemu M
Ewa4 19:15, 17 mar 2013

Lubczyk-hahaha załapałaś dlatego byłam zdziwiona że tyle go siejesz hahahahaahah.Pozdrawiam
Roberto 19:42, 17 mar 2013