też bym chciała, żeby dokończyć szkielet ogrodu w tym roku Tobie oczywiście będę kibicować i trzymać kciuki za sukces chociaż jestem pewna, że u Ciebie będzie wszystko ok, bo mam piękny plan, super pomysły, bogaty rozmnażalnik i ręce dobre do roślinek
pozdrawiam
może jakiś chory był od początku, że się zmarnował?! nie ma się co przejmować i może spróbować raz jeszcze, jak Ci się podobają
a wczoraj przejeżdżaliśmy koło Twojej pracy jak po nawadnianie jechaliśmy
pozdrawiam
proszę nie bij ale wiesz, że ja mam zawsze niedosyt jeszcze chciałam wczoraj dokończyć pikowanie pomidorów, ale mama z siostrą wpadły na kawkę i musiałam to odłożyć na dzisiaj, więc po pracy próba chóru, a potem zamykam się w moim pokoiku gospodarczym i pikuję dokupiłam 50l ziemi do pikowania, więc na teraz powinno wystarczyć
pozdrawiam :*
sama nie, z mężem
a zakwasów nie mam, aż sama się dziwię, że jest wszystko ok może dlatego, że z radością to robiłam i poświęceniem dla pięknej trawki, która mam nadzieję, że się odwdzięczy zdrowym wyglądem
buziaczki i pozdrowienia dla Ciebie :*
no proszę, ale synek ma wiedzę dzięki za podanie nazwy, bo dla mnie to jaszczurka i tyle, nazwana Skubańcem, która po wczorajszej zabawie straciła ogon na szczęście odrośnie
pozdrawiam
Kasiu, fajne zdjęcia z jaszczurką, udało ci się. A awokodo jak będzie egzotycznym drzewkiem to chyba do domu? Nie za bardzo się na tym znam. U ciebie prace ogrodowe idą w takim tempie, że niedługo będziesz miała naprawdę piękny ogród. Pozdrówka.