Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 19:19, 09 kwi 2014

Ewa4 napisał(a)
Ło matko Aleś Kasia zaszalala a hortki u mnie listki im powiedly i są na kompostowniku a Twoje widzę zielone. Pozdrawiam

u mnie się trzymają i mam nadzieję, że tak zostanie przykro mi, że Twoje padły - pocieszam :*
pozdrawiam :*
kitek81 19:20, 09 kwi 2014

Keri napisał(a)
Cześć Kasiu wpadam do Ciebie a tu takie rzeczy! ależ pracy włożyłaś żeby zrobić tyle sadzonek. Super ! ja ostatnio mniej się udzialam na ogrodowisku, ze względu na mój trochę odmienny powiedzmy stan. Ale mam kilka prac ogrodowych zaplanowanych na ten sezon, także mam nadzieje że nie będzie tak źle; ) pozdrawiam serdecznie

Aga, czyżbyś była w ciąży? Jak tak to gratuluję serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego Który to tydzień/miesiąc?
Pozdrawiam i dbaj o siebie
kitek81 19:25, 09 kwi 2014

dajana napisał(a)
Kasiu ty ze mnie przykładu nie bierz bo zarobisz się na śmierć i nikt nie zauważy ze w ogóle żyłaś Lepiej ucz innych aby ci pomagali i z niczego nie wyręczaj, bo tak już zostanie .Bądź ode mnie mądrzejsza Pozdrówka serdeczne ci posyłam

dajana napisał(a)
Masz rękę do siewek rosną jak na drożdżach U mnie nie ma miejsca na siewki i jakos mnie nie kochają albo nie potrafię o nie tak zadbać jak ty Po wsadzeniu do gruntu marnieją niestety.

Tylko, jak ja nie pomogę, to m sam nie da rady! Musimy się wspierać!
Czyli mam wielkie szczęście, że mi te roślinki z nasionek wychodzą
A Ty naprawdę się tak mocno nie przemęczaj, sobie też daj czas na odpoczynek!
an_tre 19:26, 09 kwi 2014

superaśne to twoje przedszkole Kasiu jesteś pracowita jak psiółka
buziaczki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kitek81 19:26, 09 kwi 2014

Kalamandyna napisał(a)
Jak ja Ci zazdroszczę!!! Też bym już tak chciała a tu bryndza u mnie. Pogoda nawaliła i znowu na wstrzymanie muszę dać a z tym wstrzymaniem to u mnie ciężko

a czego tu zazdrościć?
pogoda u nas też kiepska, zimno i co chwilę pada deszcz! mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo do zrobienia jeszcze dużo!
kitek81 19:29, 09 kwi 2014

Mirka napisał(a)
Kasia oddaje tytuł bez wachania tobie on się należy Ależ nasiałaś tych maluchów o ludu złoty

nie nie, tytuł należy się Tobie, mówię i piszę to z pewnym przekonaniem!
dzisiaj patrzyłam na te tujki, na kulki ale ostatecznie nie kupiłam, bo m mnie goni, ze oszczędzamy i jak pojedziemy do naszej szkółki to tam mamy rabat to tam weźmiemy zobaczymy, czy wywiąże się z obietnicy
ale jak mu pokazałam taki egzemplarz za prawie 65zł i powiedziałam, ze zrobię mu taki sama i ślady po poucinanych gałązkach to uwierzył, że można zrobić to samemu i nie zmarnuje się drzewka
kitek81 19:32, 09 kwi 2014

an_tre napisał(a)
superaśne to twoje przedszkole Kasiu jesteś pracowita jak psiółka
buziaczki

dziękuję Kochana, wiesz, że mi na tym zależy i się staram
muszę pokazać Ci jak ruszyły roślinki, co mi dałaś w zeszłym roku
an_tre 19:43, 09 kwi 2014

kitek81 napisał(a)

dziękuję Kochana, wiesz, że mi na tym zależy i się staram
muszę pokazać Ci jak ruszyły roślinki, co mi dałaś w zeszłym roku
chętnie zobaczę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kitek81 20:18, 09 kwi 2014

an_tre napisał(a)
chętnie zobaczę

Dobrze, to jutro zrobię fotki i pokażę, jakie są ładne
Mirka 20:19, 09 kwi 2014

kitek81 napisał(a)

nie nie, tytuł należy się Tobie, mówię i piszę to z pewnym przekonaniem!
dzisiaj patrzyłam na te tujki, na kulki ale ostatecznie nie kupiłam, bo m mnie goni, ze oszczędzamy i jak pojedziemy do naszej szkółki to tam mamy rabat to tam weźmiemy zobaczymy, czy wywiąże się z obietnicy
ale jak mu pokazałam taki egzemplarz za prawie 65zł i powiedziałam, ze zrobię mu taki sama i ślady po poucinanych gałązkach to uwierzył, że można zrobić to samemu i nie zmarnuje się drzewka
Kasiu pokaż swojemu eM moją kulkę jak wygląda