Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

yolka 19:28, 08 kwi 2014

kitek81 napisał(a)
u nas jest pierwsza wiosenna burza i leje deszcz!

U mnie już była. Pozdrawiam
an_tre 19:40, 08 kwi 2014

To miałyśmy tę samą burzę ale schłodziło się po niej
u mnie nawet tęcaz się pokazała, chociaż bladawa była
Pozdrawiam Kasieńko
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
regli 19:50, 08 kwi 2014

Ja do placyka pod basen. Zanim zrobisz przetestuj czy w ogóle basen się sprawdzi. Nim będzie trawnik masz jeszcze chwilkę czasu. U nas basen był udręką. Woda do wymiany praktycznie codziennie. Do tego mycie i szorowanie z oślizgłości (o ile wiesz o co mi chodzi ). Stałe pilnowanie, żeby dzieci się nie potopiły, więc strach malucha zostawić nawet na chwilę samego na dworze. Nawet jak się nie kąpały, ale jak była oda w basenie. I najważniejsze. Jak tylko dzieci wchodziły do wody, to nie wiedzieć skąd zjawiały się końskie muchy, który gryzły. Trzeba było więc stale być, obserwować i odganiać. W końcu zrezygnowaliśmy z basenu na rzecz węża Najbardziej pasuje im trampolina i wąż ze zraszaczem
Matka 20:35, 08 kwi 2014

Ja sobie warzywnik rozplanowałam zimąrozpisałam, rozrysowałam i ślęczyłam przy tym kilka dniwszystko według zasada w ta sobotę wzięłam koszyk z nasionami(bo niespodziewanie zostałam sama i mogłam rzucić się do ogródka) i zagubiłam te moje rozpiski i nasiałam jak leciałozobaczymy co z tego galimatiasu będzie
jagoda99 20:58, 08 kwi 2014

Kasiu jestes pracowita jak pszczolka
Pozdrawiam
Ewa4 21:15, 08 kwi 2014

Kasia poczekaj na mnie ja od poniedziałku ruszam z ogrodzeniem brama juz czeka reszta w drodze a Ty pędzisz dopiero co nawadnianie zrobilas a juz ogrodzenie robisz
kitek81 21:36, 08 kwi 2014

wow, ale mam nowych wpisów aż miło
już Wam odpisuję
kitek81 21:37, 08 kwi 2014

yolka napisał(a)

U mnie już była. Pozdrawiam

zlało równo, aż się bałam, żeby mi tulipanów nie połamało! ale chyba jednak wszystko ok za to m latał w deszczu i krzesła z ogródka zbierał, bo zwiało z tarasu
pozdrawiam
Tess 21:38, 08 kwi 2014

A, to ja też się dopiszę
U mnie w zasadzie nie padało.
Z dużej chmury - mały deszcz.
A tak liczyłam, bo nawóz rozsypałam.
kitek81 21:39, 08 kwi 2014

an_tre napisał(a)
To miałyśmy tę samą burzę ale schłodziło się po niej
u mnie nawet tęcaz się pokazała, chociaż bladawa była
Pozdrawiam Kasieńko

pewnie tak u nas też ochłodzenie po tym, ale tęczy nie widziałam, chociaż za bardzo za nią nie wyglądałam
buziaczki i pozdrowienia :*