Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

yolka 20:43, 09 kwi 2014

O ja p... ale rozsady cudowne. Podziwiam zdolności. U mnie kiepsko z tymi sprawami
kitek81 20:50, 09 kwi 2014

Mirka napisał(a)
Kasiu pokaż swojemu eM moją kulkę jak wygląda

Kochana, Twoją kulke też pokazałam, tylko on wtedy powiedział, że są ślady po obcięttych gałązkach, w sklepie mu pokazałam, że na tamtych też są

A dziś odcięłam lilaki, zostawiłam tylko jeden pęd główny, bo chce prowadzić jako drzewko
I już em się załamał, że były trzy gałązki, a ja zostawiłam 1 i resztę wycielam, no i miał chwilowy foch
kitek81 20:58, 09 kwi 2014

yolka napisał(a)
O ja p... ale rozsady cudowne. Podziwiam zdolności. U mnie kiepsko z tymi sprawami

Ja to myślałam, że skoro mi się udaje, to nie jest to takie trudne i raczej wysiłku w to nie wkładam, tylko muszę pamiętać o podlewaniu i tyle, cała filozofia siania
Pozdrawiam :*
an_tre 21:00, 09 kwi 2014

kitek81 napisał(a)

Ja to myślałam, że skoro mi się udaje, to nie jest to takie trudne i raczej wysiłku w to nie wkładam, tylko muszę pamiętać o podlewaniu i tyle, cała filozofia siania
Pozdrawiam :*
i trzeba mieć też miejsce i dobre światło a ty to wszystko masz
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kitek81 21:02, 09 kwi 2014

an_tre napisał(a)
i trzeba mieć też miejsce i dobre światło a ty to wszystko masz

To też racja
kitek81 21:08, 09 kwi 2014

Jeszcze Wam się nie chwaliłam, ale przez to, że z rana padało, pojechaliśmy do T. po marketach i kupiliśmy już przesła, bramę i furtkę na ogrodzenie frontowe-jutro z tym wszystkim przyjedzie transport

A popołudniu w końcu przypalikowalismy drzewka owocowe paliki grubsze i większe od tych drzewek
Marta7 22:48, 09 kwi 2014

kitek81 napisał(a)
Moje maleństwa
Pomidory

Pelargonie

Lawenda

Kasiu jesteś WIELKA! takiej produkcjii to ja nie widziałam!
pozdrawiam serdecznie
kitek81 07:03, 10 kwi 2014

Marta7 napisał(a)

Kasiu jesteś WIELKA! takiej produkcjii to ja nie widziałam!
pozdrawiam serdecznie

dzięki ale ja się za wielką nie uważam a produkcję już widziałaś, co prawda u mnie na zdjęciach, jedynie wirtualnie, ale to już zawsze coś
pozdrawiam
kitek81 08:22, 10 kwi 2014

pogoda u nas znowu w kratkę, rano deszcz i mgła, potem trochę słońca, teraz pochmurno w warzywniaku mokro, więc pewnie nic nie posieję, bo ugrzęźniemy :/ pewnie popielę w bylinowej rabacie, posadzę ostatnio kupione roślinki na skalniak i pewnie zaczniemy szykować grunt pod trawnik
a potem popołudniu odbiór transportu z przęsłami na ogrodzenie
miłego dnia wszystkim :*
kitek81 08:36, 10 kwi 2014

cały czas szukam, jaka magnolia mi się podoba-chyba muszę em zaproblemić i zobaczę, co jemu się podoba