no nie wiem, czego ryczę! chyba tylko dlatego, że bym chciała już mieć ładnie, jak WY!
ale jeszcze chwilka, momencik i u mnie może będzie zaczynało wyglądać
pozdrawiam
widzisz, musisz mnie częściej słuchać cieszę się, że mogłam pomóc i za to jaki efekt gratuluję!
a moje mizeroty aż wstyd pokazywać, że niby przy nich chodzę, a tak zmarnowałam takie dobro, które od Was dostałam!
Tak to mniej wiecej wyglada. Horti
I pecherznica
Troche te zmarnowane liście oberwalam, może kiedyś odbiją?!
Kasia fotek nie mogę wgrać laptop strajkuje jak naprawię to fotki dam.Ty widzę trzymasz sadzonki w domu a powinnaś na zewnątrz i w cieniu ja tak robię.A pęcherznica ukorzenia się nawet bez ukorzeniacz jak byś czytała co radzę że pecherznica wprost do ziemi sądzę bo nie jestem w stanie co dzień być na działce i podlewać to by ci sadzonki się udały.I radzę zadołuj te doniczki na działce i daj patykom czas do nastepnej wiosny.U mnie tak 3 Anabelki puściły w tym roku.Pokażę Ci jak będę mogła wgrać fotki.A i jeszcze mam 6 patyków już ładnie rosną listki Perukowca
a ja myślałam, że im lepiej w doniczce w domku będzie teraz się poprawiam i słucham uważnie i będę się stosować do porad!
miejsce już na te doniczki mam, to chyba na dniach pójdą na zewnątrz! czyli teraz bez kombinowania doniczka do ziemi i tyle?
Kasiu zadołuj tylko do poziomu doniczki tak żeby była zasypana ziemią a patyki wystawały w miejscu mało nasłonecznionym i czasami podlej Zobacz golaski z zeszłej wiosny jak puszczają z ziemi teraz są wysokie na 40 cm.i całe w lisciach.Żebym mogła tylko wgrać zdjęcia dla porównania.Cierpliwaści Kasia Co zasadzisz do tej fajoskiej doniczki?
dzięki za zdjęcie czyli jest jeszcze nadzieja, że coś z nich będzie przyszykuję sobie tylko tam mieszankę dobrej ziemi, bo tam ta gorsza jest i wtedy przeniosę tam swoje doniczki, a kolejne już najwyżej będę wtykać bezpośrednio tam
a do nowych doniczek wsadzę swoje wyhodowane z nasionek petunie myślę, że fajnie będą wyglądały w takiej kaskadzie