Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 08:44, 10 maj 2014

nieszka napisał(a)
O masz no...
Musisz chyba na bieżąco śledzić prognozy pogody, chociaż teraz już chyba za późno bo wszystko już posiane?

śledzimy pogodę, u nas od tygodnia pokazywali deszcze, burze, a nic nie było! chyba z tygodnia się zebrało na raz i to akurat jak trawę posialiśmy! na szczęście nie wszędzie posialiśmy, tylko znów na tym pechowym kawałku, gdzie chcę mieć najładniejszy kawałek trawnika :/
dziś cd, na razie świeci słoneczko, trochę wiatr wieje, mają być przelotne opady, to może i dobrze, bo by mi to potem podlało, oby nie lało znowu!

trzymajcie kciuki

pozdrawiam :*
kitek81 12:27, 10 maj 2014

Robota tak się pali w rękach, aż się grabie popsuły
Ewa4 15:02, 10 maj 2014

Dzięki za deszczyk w nocy ulewa była a w dzień delikatnie i przelotnie pada .Spisałas się z deszczem hihi
kitek81 17:07, 10 maj 2014

Ewa4 napisał(a)
Dzięki za deszczyk w nocy ulewa była a w dzień delikatnie i przelotnie pada .Spisałas się z deszczem hihi

to jak dzisiaj popadało nawet u Ciebie, to od jutra zamawiamy ładną, słoneczną pogodę z lekkim deszczykiem nocą
kitek81 17:09, 10 maj 2014

dzisiaj byśmy mieli wszędzie już trawę posianą, gdyby te grabie się nie rozwaliły, w poniedz em zespawa i skończymy, bo normalnymi grabiami to za duże rowki zostają!
Mirka 17:20, 10 maj 2014

kitek81 napisał(a)
dzisiaj byśmy mieli wszędzie już trawę posianą, gdyby te grabie się nie rozwaliły, w poniedz em zespawa i skończymy, bo normalnymi grabiami to za duże rowki zostają!
Pech na całej lini tobota stoi cóż Kasiu ja fotek narobiłam kampa mam wolnego i fotek nie moge wgrać no pech na całej lini na młodego mus czekać może się zlituje i mamci wgra .
kitek81 17:29, 10 maj 2014

Mirka napisał(a)
Pech na całej lini tobota stoi cóż Kasiu ja fotek narobiłam kampa mam wolnego i fotek nie moge wgrać no pech na całej lini na młodego mus czekać może się zlituje i mamci wgra .

dokładnie pech, ale ja to zaczynam myśleć, że to mi ktoś złowróży

a u Ciebie czekam na fotki, na pewno znów się czegoś nauczę
zdjęć swoich hortek nie pokażę, już takie bidulki
Mirka 17:37, 10 maj 2014

Nie kracz bo wykraczesz buuu. Myśl pozytywnie i do przodu grabie eM naprawi a złowróżcę pogoń.My już się nie możemy doczekać zielonej trawki u ciebie .
kitek81 18:23, 10 maj 2014

Mirka napisał(a)
Nie kracz bo wykraczesz buuu. Myśl pozytywnie i do przodu grabie eM naprawi a złowróżcę pogoń.My już się nie możemy doczekać zielonej trawki u ciebie .

niestety tego jestem prawie, że pewna! no ale jak piszesz, nie przejmuję się i robimy swoje
a trawki to sama wypatruję i co jakiś czas wyglądam przez okno i cieszę się już nawet tym, co mam, a jak się zazieleni, to już będzie super
19:45, 10 maj 2014
Kasiu, wpadłam do Ciebie bo mnie chwilkę nie było ale u Ciebie taki ruch jak na dworcu centralnym. Trzymam kciuki za Twoją trawkę a Ty trzymaj za moją przeprowadzkę.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies