Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

an_tre 11:16, 05 paź 2014

Kasieńko wszystkiego najlepszego radości z pociech, wspaniałego ogrodu, czerp z niego wiele przyjemności i inspiracji
buziolki i uściski od nas

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Nikita 11:49, 05 paź 2014

Kasiu, babie lato fantastyczne, kolory w twoim ogródku też... no i eMa mus zakomplementować...kawał dobrej roboty odwalił.

Pozdrawiam słonecznie (u nas przymrozku chyba nie było... ale pewna nie jestem, bo spałam). Buziaki przesyłam
kitek81 13:21, 05 paź 2014

eda napisał(a)
A ja lubię to naj bardziej Buziole

buziaki :*
kitek81 13:22, 05 paź 2014

an_tre napisał(a)
Kasieńko wszystkiego najlepszego radości z pociech, wspaniałego ogrodu, czerp z niego wiele przyjemności i inspiracji
buziolki i uściski od nas

dziękuję za pamięć, piękne życzenia i prześliczną różę
buziaki dla Was :*
kitek81 13:24, 05 paź 2014

Nikita napisał(a)
Kasiu, babie lato fantastyczne, kolory w twoim ogródku też... no i eMa mus zakomplementować...kawał dobrej roboty odwalił.

Pozdrawiam słonecznie (u nas przymrozku chyba nie było... ale pewna nie jestem, bo spałam). Buziaki przesyłam

u mnie dzieciaki nie dadzą pospać w weekend, chociaż zegar biologiczny też działa i nie da pospać za długo
za miłe słowa dla ema dziękuję przekażę
u nas teraz cieplutko chłodek zimą mi już nie straszny, bo drewno do kominka już po części na podjeździe
pozdrawiam
yolka 14:40, 05 paź 2014

Podobno z rokitnikami jest tak, że musi być męski i żeński egzemplarz bo nici z owocków. Sprawdź lepiej. MMiłej reszty niedzieli
kitek81 15:56, 05 paź 2014

yolka napisał(a)
Podobno z rokitnikami jest tak, że musi być męski i żeński egzemplarz bo nici z owocków. Sprawdź lepiej. MMiłej reszty niedzieli

Tego nie wiedziałam! A jak po drugiej stronie ulicy u sąsiadów rosną to nie wystarczy?
kitek81 22:51, 05 paź 2014

hmmm gorzej, jak mam męskiego osobnika, to nie mam co liczyć na owoce, chyba że u sąsiadów
kitek81 00:08, 06 paź 2014

Weszłam na wątek metamorfozy ogrodów, dwa odczucia:
1. że kazdemu może się udać!
2. trochę sie podłamałam, bo ja tak nie potrafię !

Pomarudzilam sobie, to idę spać, może jutro mnie olśni
Tess 04:53, 06 paź 2014

To "przedszkole" pięknie w skrzyneczkach się prezentuje, ale chyba na zimę je w doniczkach zadołujesz?
Masz rację - najtrudniej zacząć. Ale nie myśl, że tylko Ty przesadzasz - u wszystkich chyba roślinki wędrują z flanki na flankę
Przymrozek i u mnie był (nad Rozlewiskiem) i to duży - dalie zmroził całkowicie.
Miłego tygodnia