Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 21:02, 30 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)
Też sobie kupiłam storczyka.. jakby mało ich u mnie było

wiem, Ty masz piękną kolekcję! ja mam na razie tego jednego, wcześniej miałam 2 ale zmarnowały mi się
teraz bardziej się do niego przyłożę i mam nadzieję, że kolekcja z czasem będzie się powiększać
pozdrawiam
malgorzata_s... 15:53, 01 gru 2014

Kasiu przeczytałam że chciałaś kancikować na mrozie Odpocznij kochana bo zaraz świąteczne szaleństwoPrezenciki roślinkowe sliczne Pozdrawiam
EPODLAS 22:24, 02 gru 2014

Kasiu, rodzinka wie co ty kochasz. A to ważne. Spacery z dziećmi to niezapomniane chwile. Mróz nie zawsze musi przeszkadzać. Oby nam trochę śniegu na święta sypnęło.
kasiek 19:47, 04 gru 2014

No właśnie, gdyba nie ta zamarznięta ziemia to człowiek by choć szpadelkiem pogmyrał w tej ziemi a tak tu ni ma
Ale u mnie w dzien na plusie więc w sb moze jakieś kanciki powycinam
kitek81 10:20, 07 gru 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu przeczytałam że chciałaś kancikować na mrozie Odpocznij kochana bo zaraz świąteczne szaleństwoPrezenciki roślinkowe sliczne Pozdrawiam

dzięki
dzisiaj postaram się zorganizować naturalny materiał na brzozowy wianek na drzwi, zobaczymy, co mi z tego wyjdzie i czy dzieciaki się zaangażują wczoraj z moją mamą piekły pierniczki
pozdrawiam
kitek81 10:22, 07 gru 2014

EPODLAS napisał(a)
Kasiu, rodzinka wie co ty kochasz. A to ważne. Spacery z dziećmi to niezapomniane chwile. Mróz nie zawsze musi przeszkadzać. Oby nam trochę śniegu na święta sypnęło.

dzisiaj dość ciepło, więc ruszymy jak się ściemni pooglądać świąteczne dekoracje na mieście, sąsiad z naprzeciwka też już ma dom ozdobiony światełkami, szkoda, że od drugiej strony, a nie od naszej! jakby jeszcze śnieg by to całkiem świątecznie by już było
pozdrawiam cieplutko
kitek81 10:23, 07 gru 2014

kasiek napisał(a)
No właśnie, gdyba nie ta zamarznięta ziemia to człowiek by choć szpadelkiem pogmyrał w tej ziemi a tak tu ni ma
Ale u mnie w dzien na plusie więc w sb moze jakieś kanciki powycinam

i pokancikowałaś coś? mi się wczoraj nie chciało, bo po służbie byłam, a dziś mam w planie dzień z rodziną, jakoś nie chce mi się marznąć, w tygodniu w pracy pomarznę :/
pozdrawiam
lojalna_ 18:23, 17 gru 2014

Witaj Kasiu dlaczego Ty mnie tutaj jeszcze nie zaciągnęłas skoro sama nie trafiłam do Ciebie. u Ciebie widziałam płocik sie robi sliczny a u mnie jeszcze dziadostwo stoi haha. Moj wiatrołap jeszcze długo poczeka bo " lewych " brakuje zycze Ci zeby Twoj szybko sie pojawił rabatki sie u Ciebie tworza widze nawet noca

Pod wrazeniem jestem Ciebie w mundurze cmok i spokojnego wieczoru
kasiek 23:39, 17 gru 2014

kitek81 napisał(a)

i pokancikowałaś coś? mi się wczoraj nie chciało, bo po służbie byłam, a dziś mam w planie dzień z rodziną, jakoś nie chce mi się marznąć, w tygodniu w pracy pomarznę :/
pozdrawiam

Pokancikowałam - u mnie ciepło i ziemia dobra, w końcu kształty rabat mogłam ostatecznie zakończyć
yolka 08:17, 18 gru 2014

Kaśka melduj sie na O... Co tam nowego w twoim ogródeczku, jak płotek sie miewa