Kasiu... ależ kwiatów przybyło.. imieninowych... ja tylko życzenia zostawiam.. zdrowia, kasy dla Ciebie oraz zdrowia dla ogrodu, niech wszytko pięknie rośnie
Odbiór czapeczek na płotku zrobiłam, rabaty poprawione obejrzałam.. i wracam do pracy.. teraz jej muszę przypilnować.
Kasiu wpadam się przywitać po ... krótkiej ... nieobecności Nie nadrabiam wątków bo nie mam zupełnie czasu, w pracy mamy wdrażane ISO i jest zakręcenie totalne, a w domu brak kompa -zdechł Pozdrawiam
dziękuję za życzenia oby się spełniły
doceniam, że znalałaś czas i zajrzałaś do mnie wiem, że zalatana jesteś i masz jeszcze dużo pracy! ale nie zapominaj o mnie i zaglądaj kiedy tylko czas Ci pozwoli
pozdrawiam
o qrcze, kogo ja widzę co za niespodzianka super, że wróciłaś! mam nadzieję, że już nie będziesz na tyle znikać!?
nie ma sensu na nadrabianie, lepiej bądź na bieżąco, o zaległościach dowiesz się z czasem-samo wyjdzie
a co u Ciebie? idę zobaczyć do Twojego wątku, może tam znajdę odpowiedź na to pytanie
pozdrawiam
na szczęście dziś piąteczek teściowa dała się namówić i zostaje na weekend będziemy dalej pielić rabatkę, kancikować i wysypiemy korkę więc potem zapraszam na fotki
miłego weekendu wszystkim
Złota ta twoja teściowa Nie szlej tak zostaw coś na wiosnę Czas się zabrac za wiankowanie ,widziałam u Łukasz fajnie zrobione choinki z gałązek brzozowych mam chęć zrobić Miłej pracy lista dluga