Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kasiek 16:55, 28 lis 2014

O na parepecie będzie pięknie
kitek81 09:07, 30 lis 2014

Mirka napisał(a)
Złota ta twoja teściowa Nie szlej tak zostaw coś na wiosnę Czas się zabrac za wiankowanie ,widziałam u Łukasz fajnie zrobione choinki z gałązek brzozowych mam chęć zrobić Miłej pracy lista dluga

Nom, zgadza się, mamy z nią dobrze! Niestety pogoda zrobiła nam psikusa i tak przymroziło zimię, że nie idzie pielić więc jak tak dalej będzie, to kolejne zaległości na przyszły sezon zostaną
ale za to wzięłiśmy się za wiatrołap, robimy podwieszany sufić i szukam fajnej garderoby, może do świąt będzie zrobione
wianków nigdy nie robiłam i zabieram się do tego, jak za jeża
pozdrawiam
kitek81 09:08, 30 lis 2014

kasiek napisał(a)
O na parepecie będzie pięknie

w piątek byliśmy w Casto i tam są promocje na storczyki i oczywiście kupiłam jednego
miłej niedzieli
an_tre 15:13, 30 lis 2014

Kasiu wpadam i miłego niedzielnego wypoczynku życzę
i tak sobie pomyślałam, ze pewnie w ogrodzie byś wolała podziałać
a tu kicha
uściski
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
GorAna 16:16, 30 lis 2014

Kasieńko, nieczasowa jestem....wpadam z niedzielnymi życzeniami imieninowymi...by Twój ogród w przyszłym roku odwzajemnił miłość i pot jaką w nim zostawiłaś
Pozdrawiam
yolka 17:15, 30 lis 2014

Kasiula, nie zmarzłaś, u mnie tez zimno, ale u Ciebie chyba bardziej bo jesteś bardziej na północny-wschód. Nawet spacerkowałam dzisiaj nad jeziorkiem-są foty. Miłego tygodnia
Mala_Mi 18:26, 30 lis 2014

Też sobie kupiłam storczyka.. jakby mało ich u mnie było
kitek81 20:56, 30 lis 2014

an_tre napisał(a)
Kasiu wpadam i miłego niedzielnego wypoczynku życzę
i tak sobie pomyślałam, ze pewnie w ogrodzie byś wolała podziałać
a tu kicha
uściski

ale Ty mnie dobrze znasz, Kochana pewnie, że wolałabym na zewnątrz, ale dobrze, że chociaż w środku coś się dzieje już sufit podwieszony, kabelki do oświetlenia wyciągnięte, szpary zrobione uniflotem, jeszcze trzeba tylko zrobić gipsarem, wygładzić i pomalować i zrobione, potem pomalować ściany, zamówić i skręcić meble i gotowe liczę na jakieś lewe pieniążki, bo bym chciała na święta wiatrołap mieć zrobiony
a po nowym roku ruszamy z pokojem Milenki
pozdrawiam serdecznie :*
kitek81 20:58, 30 lis 2014

GorAna napisał(a)
Kasieńko, nieczasowa jestem....wpadam z niedzielnymi życzeniami imieninowymi...by Twój ogród w przyszłym roku odwzajemnił miłość i pot jaką w nim zostawiłaś
Pozdrawiam

dziękuję bardzo za życzenia takich szczerych, pięknych życzeń nigdy dość
ja też ostatnio nieogarniam! więc więcej czasu nam życzę
pozdrawiam gorąco :*
kitek81 21:00, 30 lis 2014

yolka napisał(a)
Kasiula, nie zmarzłaś, u mnie tez zimno, ale u Ciebie chyba bardziej bo jesteś bardziej na północny-wschód. Nawet spacerkowałam dzisiaj nad jeziorkiem-są foty. Miłego tygodnia

nie zmarzłam, w sobotę ubrałam się cieplutko, wyszłam z chęcią do ogrodu, ale ziemia za mocno zmarznięta, więc zaraz wróciliśmy! dziś jedynie krótki spacer po osiedlu z córą zaliczyłyśmy
Twoją fotorelację już widziałam i napisałam u Ciebie
pozdrawiam