Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Asia 22:40, 08 kwi 2013

Kasiu, chcę się zrewanżowac i też przynoszę kwiatuszka
kitek81 22:57, 08 kwi 2013

Dziękuję Asiu piękny kwiatuszek ja swojego oglądałam, ale coś nie kwapi się do kwitniecia!
Debra 23:01, 08 kwi 2013

kitek81 napisał(a)
a ja popołudniu posiałam lawendę i poziomki i powsadzałam te wczorajsze hosty i dalię
od razu jest mi lżej na sercu jak już wiem, że nie męczą się w folijkach, tylko sobie już rosną

Ja tak samo nie mogłam patrzeć na te kłącza w foliach. Hosty i liliowce wszystkie wsadziłam do doniczek. Ile to ziemi na to poszło! Ale już pięknie wyrosły, a do ziemi to jeszcze z tydzień najmniej, zanim śnieg stopnieje, a ziemia rozmarznie.
Asia 23:01, 08 kwi 2013

a ja nie wiedziałam czy coś z mojego będzie bo kupiłam strasznego bidulę, a on ma 3 pędy kwiatowe gdy twój zakwitnie podeślij fotkę, pozdrawiam
kitek81 23:18, 08 kwi 2013

Debra napisał(a)

Ja tak samo nie mogłam patrzeć na te kłącza w foliach. Hosty i liliowce wszystkie wsadziłam do doniczek. Ile to ziemi na to poszło! Ale już pięknie wyrosły, a do ziemi to jeszcze z tydzień najmniej, zanim śnieg stopnieje, a ziemia rozmarznie.

No niestety, normalnie to by już w ziemi rosły, ale nie w tym szalonym roku najważniejsze, że już rosną w doniczkach, a nie męczą się w folii! Ją tam lubię chodzić do nich teraz i patrzeć, jak rosną
kitek81 23:20, 08 kwi 2013

Asia napisał(a)
a ja nie wiedziałam czy coś z mojego będzie bo kupiłam strasznego bidulę, a on ma 3 pędy kwiatowe gdy twój zakwitnie podeślij fotkę, pozdrawiam

Asiu, na pewno uwietrznie to zdarzenie na force ale kolor mogę Ci już zdradzić, bo już kwitł mi 2 razy-jest czerwony
kitek81 09:58, 09 kwi 2013

Dobry
To ja tu w pracy kombinuje, żeby wejść na O. a tu cisza, spokój, nikt noc nie pisze
Ewa4 10:08, 09 kwi 2013

No to ja wpadam i pozdrawiam.Od godziny odchodze od kompa i odejść nie mogę a muszę iść garaż otworzyc co by się roślinki zachartowały wczoraj kupiłam sobie różę pnącą białą nie lubiłam białego koloru ale Ogr.mnie zmieniło .chodziłam wczoraj po działce i planowałam ale już bym przenosić roślinki chciała a śnieg leży
baraga1904 10:10, 09 kwi 2013

...wszyscy w pracy..ale ja mam "okienko"..no to wpadam na chwilę z pozdrowieniami...niestety na Śląsku deszczowo, szaro i buro...
kitek81 10:19, 09 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
No to ja wpadam i pozdrawiam.Od godziny odchodze od kompa i odejść nie mogę a muszę iść garaż otworzyc co by się roślinki zachartowały wczoraj kupiłam sobie różę pnącą białą nie lubiłam białego koloru ale Ogr.mnie zmieniło .chodziłam wczoraj po działce i planowałam ale już bym przenosić roślinki chciała a śnieg leży

Hihi to ja tak zawsze wieczorem od kompa odchodzę, że odejść nie mogę a potem problem że wstaniem rano do pracy
U nas rano był przymrozek, teraz też jeszcze za ciepło nie jest ale slonko próbuje się przebić i to najważniejsze