Dobry
Ale dzisiaj pięknie się dzień zaczął rano temp +1 na naszej działce sarenki i jelonek skubaly trawkę, słoneczko święci, ptaszki śpiewają, widziałam lecący klucz kaczek, oby w pracy był dziś spokój
Miłego dnia wszystkim :*
Kasiu jade na te 2tygodnie ale już załuję mocniej że nie kupiłam na taras kostki a terrakotę i jak wrócę to będę próbować zamienić ją na kostkę bo jak zobaczyłam co dalej się robi zpod terrakotą yo się załamałam.Tylko że ja mam pod całym tarasem zasypaną smieciami i żelastwem i chyba jest tam pod tym betonem albo woda albo powietrze i cały beton się kruszy i boję się że jak nalepiej położę terrakotę to mi odejdzie z tyk=m nalepszym podłozem .To tyle o terrakocie ----uważam że lepiej na taras kostka bo zawsze samemu można ułozyć .Przemyśl dobrze poczytaj i zrób raz a dobrze choć trochę drożej Pa
dzięki Zawitko za radę :* coraz więcej osób mi mówi właśnie o kostce brukowej zamiast płytek! więc temat trzeba przemyśleć i przedyskutować, no i się dokształcić, jak to się robi?! a może ktoś z O, wie i coś doradzi w temacie wykonania?!
Zawitko, udanego wyjazdu
pozdrawiam
Kasiu pozdrawiam serdecznie ! dzięki za tak mile dla mnie odwiedziny !
A u Ciebie się dzieje ! I projekty na calego i fajne zakupy ! Ja w swojej okolicy nie mam Obi -ale i tak ciągle coś kupuję !
A teraz idę do pracy : Wpadnę do Ciebie jutro,nareszcie będę miala wolny wieczór !
dzięki to Nieszka jest autorką projektu,tylko gdzieś sama ona mi zniknęła
a myślałam, że Obi jest w Rzeszowie, albo Przemyślu, a tu faktycznie nie ma!
no ale jak już pisałam tam straszna drożyzna! teraz czekam aż się ociepli i ruszymy na okoliczne, polecane szkółki
spokojnej pracy i udanego jutrzejszego, wolnego dnia :*
Co robimy dalej....???
Jeśli taki ogólny zarys Ci dalej odpowiada to można by do jakiś konkretów przejść. Zastanowić się nad większymi drzewami, wyznaczyć linie trawnika...
Musisz też chyba zrobić lepsze zdjęcie rzutu działki z tak żeby było widać krateczki z metrami.