Najważniejsze, że synuś ma się lepiej Jeszcze raz zdrówka dla niego
Zobaczę, czy dam radę wypielić jutro ten skwarek wypielić, to obsadzę tą rabatkę, chociaż tym, co mam Sama nie wiem, jak to porozsadzać i na co się zdecydować
dzięki już nie mogę się doczekać, jak to wszystko się rozrośnie i wszystko posadzę
dzięki za kciuki, z pewnością się przydadzą
w przesadzaniu to już teraz jestem dobra
dziękuję za wszystko
w sumie z rana to żal mi było trochę tego trawnika, chyba mi bardziej jak emowi
ale jak już rabatki po części zrobione, to teraz mi się podoba i już nie żałuję
po obiedzie to już pieliłam sama, bo em chciał trochę odpocząć!
gdybyśmy robili razem, tak jak z rana, to pewnie już bym miała tą rabatkę też wyczyszczoną
Z wrzosami i wrzoścami nie pomogę bo nie mam ani jednego.. Ale chciałam spytać w jakich kolorach będą kwitły RH, bo albo nie doczytałam albo nie pisałaś...
Rabatki coraz pięniejsze się robią, tylko tego zrywania darni nie zazdroszczę. To ciężka i mozolna praca..
A i zapomniałam Ci napisać, że te białe tulipanki są cudniaste Bardzo lubię takie smukłe kształty
dzięki
niby niewiele zrobione, bo w sumie tujki wsadzone, rodki były tylko je przesadziłam, teraz z przodu mam 2 doły po tych największych rodkach dosadziłam wrzośce, ale jakoś tak uporządkowane wszystko zostało mała rzecz, a cieszy
Rudy w dołach pod rodki też musiał wleźć ale nie zdążyłam zrobić zdjęcia
racja, miałam napisać, jakie to odmiany, a tego nie zrobiłam, koło południa podam nazwy
może dziś popołudniu skończę wyrywać trawkę pod magnoliową pogoda na razie słoneczna, tylko znów wiatrzysko duże :/
a możesz mi podać nazwę tych białych tulipanków i namiar, gdzie je kupowałaś?
a jak się dziś czuje synek?