Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 21:06, 19 kwi 2015

inag napisał(a)

Temperaturę zbiłam bez problemu na szczęście. Czopek Nurofen 250 załatwił sprawę. Martwi mnie tylko, że to się rozwinie a podawanie leków małemu to horror! Nie dość, że nic nie chce połknąć to jeszcze po lekach dosłownie nic nie je a i tak mało waży Ale dosyć narzekania w Twoim wątku
Hm, wiśnia pendula powiadasz No niech tak zostanie U mnie też była taka informacja
Oczywiście, że zajrzę bo ciekawa jestem bardzo bardzo bardzo!
Ja nie wiedziałabym który projekt wybrać bo oba są fajne! Tym bardziej będę zaglądała! Pozdrowionka!!!

Najważniejsze, że synuś ma się lepiej Jeszcze raz zdrówka dla niego
Zobaczę, czy dam radę wypielić jutro ten skwarek wypielić, to obsadzę tą rabatkę, chociaż tym, co mam Sama nie wiem, jak to porozsadzać i na co się zdecydować
kitek81 21:11, 19 kwi 2015

Pola napisał(a)
Kasiu, zakupy cudne.....ale masz frajdę tworzyć nową rabatę, oj w lecie będzie cudnie.....trzymam kciuki za pracusiów...nie martw się jak coś nie będzie pasować to się przesadzi

dzięki już nie mogę się doczekać, jak to wszystko się rozrośnie i wszystko posadzę
dzięki za kciuki, z pewnością się przydadzą
w przesadzaniu to już teraz jestem dobra
kitek81 21:17, 19 kwi 2015

popcorn napisał(a)
hehe, kicia super Rabaty też tak robiłam, za parę lat i milion roślin dalej będziesz miała rabatę wzdłuż WSZYSTKICH tujek i będzie poszerzana kosztem trawnika co roku to się nazywa choroba niuleczalna
kawałek hosty i trawki spod Łodzi jedzie do Ciebie w rękach Nikitki

pozdrówka!!

dziękuję za wszystko
w sumie z rana to żal mi było trochę tego trawnika, chyba mi bardziej jak emowi
ale jak już rabatki po części zrobione, to teraz mi się podoba i już nie żałuję
kitek81 21:19, 19 kwi 2015

popcorn napisał(a)
dajesz czadu z tym odtrawnikowaniem, wiem jaka to ciężka praca..

po obiedzie to już pieliłam sama, bo em chciał trochę odpocząć!
gdybyśmy robili razem, tak jak z rana, to pewnie już bym miała tą rabatkę też wyczyszczoną
kitek81 21:25, 19 kwi 2015

a co mogę dosadzić do tej rabatki z rh? co będzie pasowało do tych wrzośców? żeby ładnie wyglądało, a nie było za dużo naciepielone?
Mysza 23:14, 19 kwi 2015

Kkasiu napracowałaś się.Rabaty ładnie wychodzą
Kwiatki sliczne, a kicia bomba
inag 23:40, 19 kwi 2015

kitek81 napisał(a)
a co mogę dosadzić do tej rabatki z rh? co będzie pasowało do tych wrzośców? żeby ładnie wyglądało, a nie było za dużo naciepielone?

Z wrzosami i wrzoścami nie pomogę bo nie mam ani jednego.. Ale chciałam spytać w jakich kolorach będą kwitły RH, bo albo nie doczytałam albo nie pisałaś...
Rabatki coraz pięniejsze się robią, tylko tego zrywania darni nie zazdroszczę. To ciężka i mozolna praca..
A i zapomniałam Ci napisać, że te białe tulipanki są cudniaste Bardzo lubię takie smukłe kształty
kitek81 08:14, 20 kwi 2015

Mysza napisał(a)
Kkasiu napracowałaś się.Rabaty ładnie wychodzą
Kwiatki sliczne, a kicia bomba

dzięki
niby niewiele zrobione, bo w sumie tujki wsadzone, rodki były tylko je przesadziłam, teraz z przodu mam 2 doły po tych największych rodkach dosadziłam wrzośce, ale jakoś tak uporządkowane wszystko zostało mała rzecz, a cieszy
Rudy w dołach pod rodki też musiał wleźć ale nie zdążyłam zrobić zdjęcia
kitek81 08:17, 20 kwi 2015

inag napisał(a)

Z wrzosami i wrzoścami nie pomogę bo nie mam ani jednego.. Ale chciałam spytać w jakich kolorach będą kwitły RH, bo albo nie doczytałam albo nie pisałaś...
Rabatki coraz pięniejsze się robią, tylko tego zrywania darni nie zazdroszczę. To ciężka i mozolna praca..
A i zapomniałam Ci napisać, że te białe tulipanki są cudniaste Bardzo lubię takie smukłe kształty

racja, miałam napisać, jakie to odmiany, a tego nie zrobiłam, koło południa podam nazwy
może dziś popołudniu skończę wyrywać trawkę pod magnoliową pogoda na razie słoneczna, tylko znów wiatrzysko duże :/
a możesz mi podać nazwę tych białych tulipanków i namiar, gdzie je kupowałaś?
a jak się dziś czuje synek?
Milka 11:22, 20 kwi 2015

Napracowałąs się Kasiu tulipany masz śliczne
A czy rh dostały kwaśna ziemię?