Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

malgorzata_s... 22:36, 20 kwi 2015

Kasiu miłego spotkania i wyściskaj Nikitę i od cioci
kitek81 22:42, 20 kwi 2015

KasiaWB napisał(a)
no,no! teraz mi się podoba ) wielka pochwała za wykonaną pracę

w późniejszym czasie wyciągnij narcyzy (chyba) i tulipki do przodu lub chociaż na boczek
Pozdrawiam!

Takie słowa podbudowywują i dodają powera do dalszych prac cieszę się, że się podoba
Tulipki i narcyzy były tam wsadzone, jak jeszcze nie było pomysłu na tą rabatkę, ba, nawet nie sądziłam, że coś tam będziemy zmieniać cebulki są w skrzyneczkach, więc potem łatwo bedzie przenieść! Bez też będzie musiał pójść gdzie indziej
Pozdrawiam
kitek81 22:42, 20 kwi 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu miłego spotkania i wyściskaj Nikitę i od cioci

Dzięki, jutro ją wyściskam
inag 23:24, 20 kwi 2015

kitek81 napisał(a)

a możesz mi podać nazwę tych białych tulipanków i namiar, gdzie je kupowałaś?
a jak się dziś czuje synek?

A o których myślisz? O tych przed płotem czy przed wejściem?
Bo jak przed płotem to były z wyprzedaży, kupowane przez internet (bez nazwy), a jak o drugich to odmiana Jan Paweł II też zamawiane drogą internetową.
Dziś zakwitły mi RÓŻOWE tulipki z Castoramy na... CZERWONO!!!! Jestem wkurzona!

A maleńki ma się lepiej. Rano jeszcze poprawy nie widziałam więc byliśmy u lekarza ale od wieczora jest o niebo lepiej Tylko już prawie całkowicie przestał jeść I tak ma lekką niedowagę i jeszcze to... Dzięki, że pytasz
inag 23:28, 20 kwi 2015

kitek81 napisał(a)
Ilona, mam następujące rh:
- Percy Wiseman
- Nova Zembla
- Cunningham's White
- Roseum Elegans

Aż użyłam prof. googla żeby sprawdzić jak wyglądają pierwszy i ostatni bo te środkowe znam Lubię takie kolorki w ogrodzie Ja mam bardzo podobnego do tego Percy Wiseman ale nazywa się jakoś inaczej (jutro sprawdzę) i za nic nie ma takiej odmiany opisanej w internecie
Będziesz miała super jak zakwitną
anabuko1 10:10, 21 kwi 2015

Ładniutkie twoje wiosenne kwiecia:0
I tulipanki ładne , kolorki.U mnie jak na razie tylko żółte i czerwone.Reszta tuż, tuz
Brawo!!Sporo pracy,Ale piekna rabata stworzona!!
kitek81 12:24, 21 kwi 2015

Nikita już u mnie była szkoda, że tak krótko! Pochwalę się roślinkami które mi przywiozła
Trawki od Nikity

I jeszcze trawki, hosty, mak od Karoliny Popcorn

Dzięki Dziewczyny
Zdjęcia ze spotkania robiła Nikita, więc trzeba troszkę poczekać
Cieszę się, że się poznałyśmy
Super z Ciebie kobitka
kitek81 12:32, 21 kwi 2015

inag napisał(a)

A o których myślisz? O tych przed płotem czy przed wejściem?
Bo jak przed płotem to były z wyprzedaży, kupowane przez internet (bez nazwy), a jak o drugich to odmiana Jan Paweł II też zamawiane drogą internetową.
Dziś zakwitły mi RÓŻOWE tulipki z Castoramy na... CZERWONO!!!! Jestem wkurzona!

A maleńki ma się lepiej. Rano jeszcze poprawy nie widziałam więc byliśmy u lekarza ale od wieczora jest o niebo lepiej Tylko już prawie całkowicie przestał jeść I tak ma lekką niedowagę i jeszcze to... Dzięki, że pytasz

czyli jednak bez wizyty u lekarza się nie obyło! Ale najważniejsze, że jest poprawa! co do jedzenia, to może w malutkich porcjach ale częściej, żeby coś chociaż jadł! chociaż dzieciaki w chorobie malutko niestety jedzą

co do tulipków, to właśnie o tych z przed ogrodzenia myślałam czyli nn są a masz może namiar skąd je brałaś
kitek81 12:33, 21 kwi 2015

inag napisał(a)

Aż użyłam prof. googla żeby sprawdzić jak wyglądają pierwszy i ostatni bo te środkowe znam Lubię takie kolorki w ogrodzie Ja mam bardzo podobnego do tego Percy Wiseman ale nazywa się jakoś inaczej (jutro sprawdzę) i za nic nie ma takiej odmiany opisanej w internecie
Będziesz miała super jak zakwitną

też czekam na czas, jak zakwitną rh, na pewno pokażę na fotkach
kitek81 12:35, 21 kwi 2015

anabuko1 napisał(a)
Ładniutkie twoje wiosenne kwiecia:0
I tulipanki ładne , kolorki.U mnie jak na razie tylko żółte i czerwone.Reszta tuż, tuz
Brawo!!Sporo pracy,Ale piekna rabata stworzona!!

może w końcu zaczną te rabatki u mnie mieć ręce i nogi i będzie czym pochwalić się na O. tulipki zaczynają fajne są cebulowe wiosną, wnoszą tyle kolorów i radości
dziś jeszcze cieplutko więc i nastrój lepszy, jeszcze po spotkaniu z tak miłym gościem