Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

popcorn 22:40, 21 kwi 2015

kitek81 23:15, 21 kwi 2015

Marta7 napisał(a)

Kasiu ale sie pośmiałam z kota komandosa
A Ty jak zwykle pracowita jak pszczółka,a ogrod już nabiera pięknych kształtów.
Pozdrawiam serdecznie
A hortensja napewno się przyjmnie-z takiej rączki....

Dzięki
Z kota mamy ubaw często towarzyszy mi podczas ogrodowych prac
Oczywiście ja bym wolała, żeby te prace szybciej do przodu się posuwały
Pozdrawiam serdecznie
kitek81 23:16, 21 kwi 2015

popcorn napisał(a)

oduśmiecham się
inag 00:05, 22 kwi 2015

Kasia, hortensją się nie martw. Dobrze dziewczyny piszą: Pilnuj żeby miała wilgoć i będzie ok Twauły ja wyeksmitowałam do rodziców bo miałam właśnie takie marne. U nich je przycięłam bardzo nisko. Potem znów a teraz są tak pięne i gęste, że najchętniej bym je wykopała i znów zabrała do siebie
Kawał roboty zrobiłaś Aż miło popatrzeć
szukam i szukam i nie mogę znaleźć tej aukcji Ale NA PEWNO kupowałam to od głównego producenta cebul kwiatowych - Bogdana Królika, więc jak jesienią wejdziemy na te strony to odnajdziemy te wyprzedaże jeśli tylko będą (Muszą)
Agatek 07:48, 22 kwi 2015

Rabatka śliczna od linijki
a komandos wymiata
eda 07:56, 22 kwi 2015

Kasia hortka da radę badyle tawuły tnij zostaw piękny środek będzie rosła równiutko buziaki poranne zostawiam i podziwiam Twoje kwiecie kociak cudny
kitek81 08:40, 22 kwi 2015

inag napisał(a)
Kasia, hortensją się nie martw. Dobrze dziewczyny piszą: Pilnuj żeby miała wilgoć i będzie ok Twauły ja wyeksmitowałam do rodziców bo miałam właśnie takie marne. U nich je przycięłam bardzo nisko. Potem znów a teraz są tak pięne i gęste, że najchętniej bym je wykopała i znów zabrała do siebie
Kawał roboty zrobiłaś Aż miło popatrzeć
szukam i szukam i nie mogę znaleźć tej aukcji Ale NA PEWNO kupowałam to od głównego producenta cebul kwiatowych - Bogdana Królika, więc jak jesienią wejdziemy na te strony to odnajdziemy te wyprzedaże jeśli tylko będą (Muszą)

To nad hortką będę musiała trochę pochodzić ale myślę, że się potem odwdzięczy i przy okazji muszę sprawdzić pozostałe, czy też nie są popodgryzane!
To wezmę i przychlastam te tawuły Może niech w tym sezonie będą malutkie, ale za to ładnie wykształtowane na później
a na aukcję tulipków to teraz za szybko, trzeba pamiętać o tym na później
kitek81 08:41, 22 kwi 2015

Agatek napisał(a)
Rabatka śliczna od linijki
a komandos wymiata

dzięki miały być proste linie i są
kitek81 08:43, 22 kwi 2015

eda napisał(a)
Kasia hortka da radę badyle tawuły tnij zostaw piękny środek będzie rosła równiutko buziaki poranne zostawiam i podziwiam Twoje kwiecie kociak cudny

dziękuję za rady i miłe słowa budujące to jest i motywujące do dalszego działania
ciekawe, co Rudy dziś wymyśli
pozdrawiam
kitek81 08:55, 22 kwi 2015

ale dzisiaj pospałam, jak normalnie wstaję 6, po 6, tak rano obudził mnie odjeżdżający spod domu nasz samochód, jak em wiózł syna do szkoły Milena też tak długo spała! chyba też była umęczona wczorajszym całym dniem na dworzu
zaraz też idziemy na dwór, dokończę magnoliową, przytnę tawuły, zastanawiam się, czy pare patyków nie wsadzić do ukorzenienia
wyrównam ten ząbek między magnoliową i rh, ale nie do lini prostej, tylko tam od tujek, bo tam jest nierówno!
i może zacznę przerabiać tą rabatę, gdzie była leszczyna!
nie wiem tylko, czy się wyrobię, bo przed 12 muszę skończyć, bo idę z Mileną na kontrolę stóp, nie wiem ile mi to zajmnie, a o 16 mamy mszę rocznicową za teścia, więc popołudniu już też nic nie zrobię!
ale za to cały czwartek mam wolny w piątek "odpocznę"na służbie, sobota może być ciężka, bo będę niewyspana, ale potem cały tydzień jeszcze wolnego, bez żadnych planów oprócz ogrodowych
zmykam działać