Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Mala_Mi 21:25, 23 kwi 2015

Moja najlepsza psiapsiółka chyba jest z Twoich okolic ...
kitek81 12:41, 24 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)
Też mam takie seksi butki.. ale zielone i nie moje ale eMa.. ale mu podkradam. Nogę ma tylko numer większą od mojej
Nikita super babka .. wiec musiało być super..
Obrusik i takie tam też mam czasami od święta. Dogadałybyśmy sięw tej materii.

A roślinki urosną szybciej niz ci się wydaje .

Butki pasują jak ulał, do tego stroju ale co ja na to poradzę, że są najfajniejsze na takie szybkie wyjścia na ogródek u mnie w rodzinie każdy ma z tego typu obuwie-dziewczyny różowe, chłopaki czarne

Do tej pory wszystkie osoby, które poznałam z O. to super ludzie! I jak tak czytam po relacjach z innych spotkan, wszyscy bez wyjątku są tacy

Roślinki mam zaniar dokarmiać i czekać, że może pod koniec lata już troche podrosną
kitek81 12:42, 24 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)
Moja najlepsza psiapsiółka chyba jest z Twoich okolic ...

To przyjeżdzaj do przyjaciółki i od razu mnie odwiedzisz jeszcze się okaże, że blisko siebie mieszkamy
kitek81 12:51, 24 kwi 2015

Wczoraj już nic nie pisałam, bo późno wrociłam z dworu do domu, a że zmęczona i przed służbą to poszłam od razu spac!
Wczoraj zabrałam się za przeróbkę tej rabaty, gdzie była leszczyna,ale rozwaliłam całkiem kijek od półksiężyca do wycinania trawy, więc odpuściłam, jutro kupię kijek, bo to taki teleskopowy do narzędzi z gardeny!
Za to opróżniłam, przesiałam i rozsypałam kompost z 4 komór podsypałam nim wszystkie drzewa i krzewy owocowe, reszta poszła na warzywnik martwię się tylko, bo w kompoście znalazłam kilka opurchlaków :/ oczywiście usunęłam i zabiłam, ale czy to wystarczy?
No i jeszcze odpaliliśmy nawadnianie, więc większa część roslinek dostała pić
Joaska 13:30, 24 kwi 2015

Kasiu magnoliowa wygląda już ciekawie... widzę że też działałaś w weekend uwielbiam grzebać w ziemi
kitek81 16:23, 24 kwi 2015

Joaska napisał(a)
Kasiu magnoliowa wygląda już ciekawie... widzę że też działałaś w weekend uwielbiam grzebać w ziemi

Kochana, ja cały tydzień walczyłam dziś "odpoczywam" na służbie, a kolejny tydzień też mam wolne, więc to nie koniec działania

Żałuję tylko, że mam tyły u Was!
malgorzata_s... 17:10, 24 kwi 2015

Kasiu fajnie zobaczyć miłe ogrodniczki i różową kruszynkę Już u Nikity pooglądalam Rabata magnoliowa super a roślinki urosną raz dwa
kitek81 17:26, 24 kwi 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu fajnie zobaczyć miłe ogrodniczki i różową kruszynkę Już u Nikity pooglądalam Rabata magnoliowa super a roślinki urosną raz dwa

Jutro będę w obi i może do torseedu ema wyciągnę, to kupiłabym jakiś dobry nawóz, Wy używacie florovitu, ale jakiego!? A co do tui? Może po tym roślinki by nam szybciej rosły
kitek81 19:04, 24 kwi 2015

Emuś skosił trawkę jestem ciekawa, jak wygląda, bo po nawozie yara mila nabrała fajnego, zielonego, zdrowego wyglądu
Dorotka 19:17, 24 kwi 2015

Kasiu przybywam do Ciebie z pytaniem bo wiem że duzo wiesz w kwestii ogrodowej więc może podpowiesz jakie drzewka są nie duże o okrągłej kopule. Takie aby posadzic przy ławce i jeszcez takie które dobrze glinę znoszą??