Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Joaska 10:14, 07 maj 2015

kitek81 napisał(a)
qrcze, chyba za dużo chcę od razu

Kasiu nie chcesz za dużo!!! ja tez bym chciała od razu wszystko zrobić , ale się czasami nie da ....
Milka 16:48, 07 maj 2015

Kasiu, cały czas działasz, mnóstwo konwalnika masz zauważyłam, że on lubi wilgoć i mnie słońca, bo dopiero w 3 miejscu u mnie super rośnie, pozdrawiam
kitek81 21:40, 07 maj 2015

Joaska napisał(a)

Kasiu fajnie że coś sie tam podoba,, ustawienie najlepiej nanies po swojemu i wtedy pomyślimy co tam jeszcze zmienić, dereń to tak ten co daje szefowa dereń ivory halo, jest niewysoki i ślicznie się przebarwia,
a brzózka..... sama nie wiem, ja nie chciałam wysokich i wybrałam long Trunk, tylko że one pendula są, nie wiem czy by ci pasowala,

musimy coś pokombinować, bo brzózka pendula na pewno odpada, bo na razie wszystkie drzewka miały by u mnie taki pokrój, a chciałabym może coś w innym kształcie
dereń szefowej bardzo fajny, więc można planować!
już nawet zastanawiałam się, że może przesadzę te hortki, co mam i dam je z boku tej wizualizacji frontowej rabaty i wtedy pokombinyję z tymi pisardi i szpalerem hortek, ale wtedy jaką tam dać odmianę?
kitek81 21:42, 07 maj 2015

Joaska napisał(a)

Kasiu nie chcesz za dużo!!! ja tez bym chciała od razu wszystko zrobić , ale się czasami nie da ....

nom, niestety czasem się nie da, a szkoda

ale ja to ja, ale mój em ledwo zobaczył te projekty co zrobiłyście on jedzie w sobotę do szkółki po roślinki ten to dopiero jest w gorącej wodzie kąpany
kitek81 21:44, 07 maj 2015

Milka napisał(a)
Kasiu, cały czas działasz, mnóstwo konwalnika masz zauważyłam, że on lubi wilgoć i mnie słońca, bo dopiero w 3 miejscu u mnie super rośnie, pozdrawiam

dzięki w sumie to 2 lata temu kupiłam jedną sadzonkę, tak mi się rozrosła, że na tyle malutkich podzieliłam
a w sumie mój w pierwszym miejscu rósł na słońcu i nie miał jakoś specjalnie wilgotno mam tylko nadzieję, że i w nowym miejscu będzie tak samo ładnie rósł, jak na poprzednim
Kasiek 22:40, 07 maj 2015

Wsadzilam u siebie, chodz na chwilke na Bawarie
kitek81 22:40, 07 maj 2015

coś mnie też gardło pobolewa i jakieś dreszcze mnie łapią, idę wziąć aspirynkę i coś na gardło i do wyra się wygrzać! bo przecież jutro piątek i szkoda na weekend się rozłożyć i chorować!
jutro mamy imprezkę, idziemy na urodziny do szwagra
więc tak jak dzisiaj, nic nie porobię!
kitek81 22:47, 07 maj 2015

Kasiek napisał(a)
Wsadzilam u siebie, chodz na chwilke na Bawarie

byłam i widziałam dzięki
kitek81 22:53, 07 maj 2015

Trochę owocowo

kitek81 22:55, 07 maj 2015