Bozenko witaj
Ją na efekty wszystkiego muszę czekać, nie tylko na blbluszcza no ale za parę latek jak mi to wszystko podrosnie, jaką będę z tego dumna
Pozdrawiam :*
I moje dzisiejsze zdobycze w pracy : p
Tylko nie wiem co to za badylki, bo niby czerwone, jakby derenia, ale u nas rośnie jako zywoplot i od dołu jest brązowy, a od góry właśnie ma taki kolor czerwonawy !
I jeszcze jakiegoś iglaka plozacego
Oj musicie główki przekraczać, ale to zdjęcie z komórki, to nie wiem, czy umiem to zmienić, żeby było ok
Kaśka ja dziś tez wziełam rododendrona bo mi jeden taki dorodny się wydał i zdrowy ale dołożyli z magazynu bo były kiepskie one już na wielkanoc były w biedronce w sprzedaży
u nas jak był ten pierwszy rzut, to nawet się nie zorientowałam, że były, bo rozeszły się raz dwa, a tylko jedna sierota została, a dziś te co dali to duże! i wyglądają całkiem ok a tych to podejrzewam, że jutro nie będzie, bo szły jak ciepłe bułeczki!
i gdzie jest Nieszka, musi mi powiedzieć, czy w tym planie jest więcej rododendronów, bo w tej cenie to mogę wziąć, a i duże okazy, więc będzie je widać
te rododendrony, to raczej cieniolubne, co nie?
wczoraj jak mierzyliśmy ile kostki potrzebujemy, to zdecydowaliśmy, że przejście z chodniczka do podjazdu do garażu zrobimy pod skosem i wtedy wyjdzie mi pod oknem taki trójkąt i tam można by było je dać dwa to może za dużo, ale jeden na pewno