Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Ewa4 09:07, 20 kwi 2013

kitek81 napisał(a)
Witam sobotnio
Właśnie przyszli panowie kłaść kostkę przed domem huuuuraaaa : D

Kaśka jak włączą maszynę do ,utwardzania to będziesz mniej zadowolona ale czego się nie robi dla wygody prawda
kitek81 09:40, 20 kwi 2013

dobry Ewuś, no jesteś-bo brakowało Ciebie tutaj!
no trochę stukali ale właśnie, czego się nie robi, żeby było może nie pięknie, ale wygodnie, bo chociaż piachu tak do domu nie będzie się wnosić ja i tak zaraz chyba wybędę na zakupy
nieszka 09:41, 20 kwi 2013

Nieźle polecieli z nazwami w Biedronce. Tawuły białej tak wogóle też nie ma. Ta którą kupiłaś to szara
http://zszp.pl/?id=30&nid=455&lang=1

Ta nazwana żółtą to pewnie tawuła japońska Goldmound
Debra 09:45, 20 kwi 2013

nieszka napisał(a)
Nieźle polecieli z nazwami w Biedronce. Tawuły białej tak wogóle też nie ma. Ta którą kupiłaś to szara

I tak zakupy w Biedronce właśnie wyglądają ))) Z jednej strony te niskie ceny, ale zawsze loteria co w środku.
Ważne, że są roslinki
kitek81 13:19, 20 kwi 2013

nieszka napisał(a)

no jak nawet napisała Debra coś za coś, niska cena za błędy w nazewnictwie ale już się nawet nie denerwuję, bo mimo to roślinki na razie z biedry dają radę
kupiłam też tą tawułę żółtą, ale troszkę tak na ryzyk fizyk, bo coś kiepsko z listkami, no ale może później będą, bo urwałam kawałek gałązki i niby w środku jest zielona, no zobaczymy co z tego później będzie?!
dzięki za prawidłowe nazwy roślinek, ja to jeszcze tabula rasa z nazwami
buziaki
kitek81 13:24, 20 kwi 2013

Debra napisał(a)

I tak zakupy w Biedronce właśnie wyglądają ))) Z jednej strony te niskie ceny, ale zawsze loteria co w środku.
Ważne, że są roslinki

no niestety, albo i stety, bo gdyby nie biedronka, to pewnie nie miałabym tylu roślinek
pozdrawiam
kitek81 18:07, 20 kwi 2013

panowie już kończą kłaść kostkę na podjeździe ale to dziwnie wygląda trochę minie, zanim się do tego przyzwyczaję
Debra 18:41, 20 kwi 2013

kitek81 napisał(a)

no jak nawet napisała Debra coś za coś, niska cena za błędy w nazewnictwie ale już się nawet nie denerwuję, bo mimo to roślinki na razie z biedry dają radę
kupiłam też tą tawułę żółtą, ale troszkę tak na ryzyk fizyk, bo coś kiepsko z listkami, no ale może później będą, bo urwałam kawałek gałązki i niby w środku jest zielona, no zobaczymy co z tego później będzie?!
dzięki za prawidłowe nazwy roślinek, ja to jeszcze tabula rasa z nazwami
buziaki

Kasiu 'nawet' ???? O matko, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi - tak jak piszesz, coś za coś. Ja tez czasem ryzykuję z zakupem roślin, bo jak są tanie, to nigdy nie wiadomo dlaczego. Czasem się udaje, a czasem, niestety nie.
No a ile kasy można wkładać do tej ziemi .....)))
kitek81 20:42, 20 kwi 2013

Debra napisał(a)

Kasiu 'nawet' ???? O matko, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi - tak jak piszesz, coś za coś. Ja tez czasem ryzykuję z zakupem roślin, bo jak są tanie, to nigdy nie wiadomo dlaczego. Czasem się udaje, a czasem, niestety nie.
No a ile kasy można wkładać do tej ziemi .....)))

Kochana, ja źle nie odebralam Twojego wpisu, a jeśli Ciebie czymś urazilam, to przepraszam, ale nie miałam takiego zamiaru,.ehhh te moje skróty myślowe, nie każdy je rozumie
Winny się tłumaczy, ale chcę wyjaśnić, pisząc "nawet" odpisujac Nieszce, że nawet Ty tak samo uważasz, jak ja, że coś za coś!
Tak to już jest z tym pisanym słowem, że czasami zdarzają się niepotrzebne nieporozumienia! Ale dobrze, że sobie od razu wszystko wyjaśnialiśmy
Więc pisząc nawet nie miałam nic złego na myśli
Ewa4 20:45, 20 kwi 2013

kitek81 napisał(a)
panowie już kończą kłaść kostkę na podjeździe ale to dziwnie wygląda trochę minie, zanim się do tego przyzwyczaję

Kaśka do dobrego człowiek się szybko przyzwyczaja a już jak obcas nie będzie w ziemię wchodził to wogule szybko się przyzwyczaisz .Jak Ty tak szalejesz z zakupami to do mnie tylko na kawkę przyjedziesz bo roślinek będziesz mnieć więcej niż u mnie na 30 ar I się okaże że ja do Ciebie po kwiatuchy pojadę .