Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 07:55, 15 kwi 2013

Dobry kochana
O tej porze, to ja już mam dzieciaki porozwozone, a sama jestem w drodze do tyry! A kciuki będę trzymać, aż mi się pazury wbija w ręce a to potforniasty potfoor, że się zbuntowal i na wagary idzie-chyba muszę wziąć z niego przykład, bo u mnie w pracy w ciągu najbliższego miesiąca seria sprawdzianów, bo kontrol przyjeżdża w maju.
Powodzenia i trzymam kciuki, ale pewna jestem, że znów będzie wzorowo
Pozdrawiam :*
Ewa4 08:53, 15 kwi 2013

kitek81 napisał(a)
dzisiaj rozsadziłam tego kwiatka domowego, z jednej doniczki wyszło mi 7 sadzonek-ja kupiłam je za 5zł, a dziś w centrum ogrodniczym były po 12zł!

No to jak rozsadziłas to poprosze jedną .
Ewa4 08:59, 15 kwi 2013

kitek81 napisał(a)

no dlatego się ciutkę zdenerwowałam, że kupiłam takie same, zamiast zainwestować w jakieś inne! gdyby była na nich nazwa, to bym się zorientowała i ich nie wzięła, a tak to mam 2 doniczki i to tych co jest ich po kilka w donicy! ale tak jak mówisz, chociaż potem będę miała na wymianę lub na podzielenie się z kimś

Np.ze mną bo nie mam tej akurat inne co masz to mam ale jak ty tak ostro kupujesz roślinki to za chwilę się okaże że mamy te same i co ja Ci dam .Dam Ci żórawkę taką mocno zieloną nie widzę jej jeszcze u Ciebie ale pewnie za nim przyjedziesz to już sobie kupisz hehe
kitek81 10:09, 15 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)

No to jak rozsadziłas to poprosze jedną .

Ok, to Ci zabiore
kitek81 10:15, 15 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)

Np.ze mną bo nie mam tej akurat inne co masz to mam ale jak ty tak ostro kupujesz roślinki to za chwilę się okaże że mamy te same i co ja Ci dam .Dam Ci żórawkę taką mocno zieloną nie widzę jej jeszcze u Ciebie ale pewnie za nim przyjedziesz to już sobie kupisz hehe

Dobra, to też Ci wezmę i chociaż nie pojadę z pustymi rękami
Ooo to tą zieloniutka zurawke poprosze, bo chciałabym taką, a u nas takiej nie widziałam, więc nie ma zagrożenia że kupię
A pozostałe roslinki mniej więcej pamiętam i specjalnie nie kupuje, żeby nie mieć takich samych
kitek81 10:21, 15 kwi 2013

Ewą odpowiedź masz w poscie powyżej, tylko coś mi jako cytat wyszedł, a na komórce ciężko mi poprawić :/
aneta230972 18:04, 15 kwi 2013

Witaj Kasia. Poczytałam i miałam już wczoraj napisać ale póżno wróciliśmy z niedzielnego wypadu. No i już wiem o co z tym lubczykiem chodzi . Matko ale się u Ciebie będzie działo. Pozdrawiam.
kitek81 18:55, 15 kwi 2013

aneta230972 napisał(a)
Witaj Kasia. Poczytałam i miałam już wczoraj napisać ale póżno wróciliśmy z niedzielnego wypadu. No i już wiem o co z tym lubczykiem chodzi . Matko ale się u Ciebie będzie działo. Pozdrawiam.

mam nadzieję, że będzie się działo i to niedługo dziś M zaczął malować słupki pod ogrodzenie zrobił cały lewy bok, a jutro ma zamiar zacząć prędzej, zaraz po powrocie z pracy i chce zrobić do końca!
ta pomalowana strona

danuta_szwajcer 19:06, 15 kwi 2013

Fajne zakupy no i praca wre pozdrawiam
Debra 20:34, 15 kwi 2013

Pracowity M, oby taka dalej
Kasiu, za każdym razem, kiedy oglądam Twoje zdjęcia z przyjemnością patrze na krajobraz. Tyle w nim spokoju, przestrzeni....
Może jeszcze nie wszystko wokół domu gotowe, ale kiedyś będzie, a miejsce w którym mieszkasz, jest już, takie sliczne