Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 08:28, 26 sie 2015

inag napisał(a)

Ja też nie widziałam... Ślepne na stare lata chyba...

Ilona, Ty stara-weź wstydź się!
A rzeczka była pokazana, jak jeszcze nie kwitła, to jej debiut jako kwitnąca rzeka
kitek81 08:30, 26 sie 2015

inag napisał(a)
Zawsze mnie zachwycają te Twoje kanciki! Wyglądają ja odcięte żyletką od linijki Jak Ty to robisz? Ja niby też się staram, rozciągam sznurek i się go trzymam, ale jak kończę i staję z boku to do Twojego efektu mi daleko...

chyba nic specjalnego nie robię, u mnie za linijkę robi kawałek druta zbrojeniowego półksiężyc do kancików i moja gira i to wszystko
ale cieszę się, że chociaż kanciki się podobają
kitek81 08:30, 26 sie 2015

inag napisał(a)

Siniaki nie zdążą się jej pogoić Może jakiś karny jeżyk, jak to jest u super niani???

a Wy to tylko byście po doopie lały a gdzie bezstresowe wychowanie
kitek81 08:34, 26 sie 2015

Mirka napisał(a)
Ale ona poprawę postanowiła dajmy jej Jeszce szansę ☺Kasiu dzień dobry a dobry bo popadało i teraz pięknie słonko swieci ☺

no chociaż jedna wyrozumiała
Tobie również miłego dnia
kitek81 08:35, 26 sie 2015

na razie wybywamy z domu w ten przełożony z wczoraj wyjazd do Solca Kuj. do Jura parku
miłego dnia i do poklikania później
EPODLAS 12:35, 26 sie 2015

Kasiu, baw się dobrze w Jura parku, dla dzieciaków pewno wielka frajda. Jak radzisz sobie z suszą? Ja mam powoli dosyć wiecznego zamartwiania się. Mam nadzieję że takie lata tak często nie będą się powtarzać.
kitek81 16:50, 26 sie 2015

EPODLAS napisał(a)
Kasiu, baw się dobrze w Jura parku, dla dzieciaków pewno wielka frajda. Jak radzisz sobie z suszą? Ja mam powoli dosyć wiecznego zamartwiania się. Mam nadzieję że takie lata tak często nie będą się powtarzać.

w sumie to w Jura Parku wszyscy dobrze się bawili nie tylko dzieci
jeśli chodzi o suszę, to po prostu podlewanie chodzi codziennie i na szczęście nic mi przez to upalne lato nie zmarniało!
co prawda ogórków i cukinii swojej miałam malusio, ale w porównaniu z tym co się widzi i czyta u innych, to tragedii nie ma

pozdrawiam
kitek81 16:56, 26 sie 2015

był niedawno jakiś facet dowiadywać się o działkę za nami, czyżbyśmy mieli mieć nowych sąsiadów?! mam mieszane uczucia...
Mirka 16:56, 26 sie 2015

kitek81 napisał(a)
na razie wybywamy z domu w ten przełożony z wczoraj wyjazd do Solca Kuj. do Jura parku
miłego dnia i do poklikania później
Kasiu z Solca pochodzi mój tata jeździłam do babci na wakacje przez całą podstawówkę.
Lukasz2013 17:00, 26 sie 2015

kitek81 napisał(a)
był niedawno jakiś facet dowiadywać się o działkę za nami, czyżbyśmy mieli mieć nowych sąsiadów?! mam mieszane uczucia...

No nigdy nie wiadomo jaki sąsiad się trafi. Ja mam zamiar wykupić działki sąsiadujące z moją przy najbliższej okazji. Jeśli tylko właściciele zdecydują o ich sprzedaży.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies