Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 20:14, 26 sie 2015

Mirka napisał(a)
Kasiu z Solca pochodzi mój tata jeździłam do babci na wakacje przez całą podstawówkę.

a no proszę, jaki ten świat mały
ja też mam rodzinkę w Solcu, też kilka fajnych wakacji tam spędziłam, ale to już jako nastolatka
bardzo lubię to miasto
kitek81 20:16, 26 sie 2015

Lukasz2013 napisał(a)

No nigdy nie wiadomo jaki sąsiad się trafi. Ja mam zamiar wykupić działki sąsiadujące z moją przy najbliższej okazji. Jeśli tylko właściciele zdecydują o ich sprzedaży.

u nas działki drogie i nie ma szans, że kupimy tą za naszą! no chyba, że jakimś cudem trafimy w lotka 6kę
em mówił, że gość wydawał się sympatyczny jakby działkę kupili, to chociaż chwasty zza płota znikną
kitek81 20:20, 26 sie 2015

dokończyłam ten wczorajszy karczowany kawałek pod rabatkę i zaczęłam w sadzie pod drzewkami owocowymi wycinać kwadraciki, a żeby już tak całkiem geometrycznie było
ja bym tam coś podsadziła, ale em ma odmienne zdanie

no i mój kochany emuś skończył już podbitkę z tyłu domu, rusztowanie już przygotowane od frontu i jutro tam już działa
inag 20:46, 26 sie 2015

kitek81 napisał(a)

chociaż kanciki się podobają

Co znaczy "chociaż"?
Ty naprawdę na manto zasługujesz!
inag 20:48, 26 sie 2015

kitek81 napisał(a)

a Wy to tylko byście po doopie lały a gdzie bezstresowe wychowanie

No właśnie pisałam żeby nie lać tylko karnie sadzać na jeżyka ale już zmieniłam zdanie: Lać i patrzeć czy równo puchnie za takie gadanie jak wyżej
kitek81 20:51, 26 sie 2015

inag napisał(a)

Co znaczy "chociaż"?
Ty naprawdę na manto zasługujesz!

najpierw musisz mnie złapać

ale spokojnie, za jakiś czas, może i co innego się zacznie podobać

i chwasty mnie wq...ają, bo delikatnie nie mogę powiedzieć-kora niby jest a cholerstwo wyłazi ale ostatnio na próbę rozrobiłam środek na chwasty posmarowałam (latałam jak głupia z pędzelkiem, żeby roślin właściwych nie porazić!), ale widać, że więdną-nawet skrzyp
kitek81 20:52, 26 sie 2015

inag napisał(a)

No właśnie pisałam żeby nie lać tylko karnie sadzać na jeżyka ale już zmieniłam zdanie: Lać i patrzeć czy równo puchnie za takie gadanie jak wyżej

sadystka!

kitek81 20:56, 26 sie 2015

i chyba jednak na tej przerabianej frontowej rabacie posadzę cisy przy ogrodzeniu na żywopłot! em tylko krzyczał, że on już do niej ręki nie przyłoży! nie wie jeszcze co go czeka
już dziś marudził, że on tyle się napracował nad zakładaniem trawnika, a ja teraz go wycinam ale zaraz szybciutko mu odpowiedziałam, że jeszcze trochę i sam będzie mnie prosił, zebym jakąś rabatkę sobie wycięła, żeby on miał mniej do koszenia
kitek81 22:09, 26 sie 2015

miałam sobie zrobić zdjęcie bardziej od przodu, tej rabaty co teraz poszerzałam, jak rozmieścić hortki z trawkami, bo jutro może skoczymy do szkółki i jak trawki dostanę, to nie wiem ile szt. brać!? myślałam o polecanych przez Was grackach, bo podobno mają

ciekawe, czy z Umbrami już przyjadę
Mirka 22:42, 26 sie 2015

Eee ja chcę Kasię na avatarku☺