No przecież jestem nie? Co tak fochasz?!
Wg mnie super to wygląda. Popieram Mirkę - też bym nic nie zmieniała. Jak się rozrośnie będzie efekt WOW!
Co do cisów to nie pomogę bo nie mam ani jednego i się nie znam... Popytaj mądrzejszych
Co tu krytykować jak wszystko jest miód malina? Robisz takie cuda i każesz krytykować... Odwal jakąś manianę to będzie przynajmniej na co nosem kręcić! A tak, to tylko siedzieć cicho można...
Cieszę się, że jesteś tylko wczoraj, a w sumie patrząc na godzinę, to już dzisiej nie dotrwałam do tej godzinki
Rabatka w takim razie tak zostanie, jedynie trawka to będzie miskant flaming, czy jakoś tak
Cisy kupione, szybko po drodze w internecie poczytałam i pan ze szkółki też tą samą odmianę polecił, więc i cis też już jest
Coś ty Kasiu Twoja buzia taka miła dawaj ją jak Cię widzę to lepiej mi się gada wiesz? mi się udało bo brat mnie uchwycił samej też ciężko coś ciekawego z siebie sfocić zaraz popatrzę coś ty tam nakupowała i widzę szalejesz a chcesz łobuziaku na wiosnę mieć zabudowane ogrodzenie tak? piękne hortki z daleka widzę ciekawa jestem tych traw jak dl mnie pomysły masz oki tak działaj Macham