Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Janina 18:47, 13 maj 2013

Jaka piękna ziemia (zazdroszczę Ci) wszystko będzie pięknie rosło.Dużo ziemi rozrzuciłaś trochę jeszcze zostało ale sobie poradzisz.Ściskam i częstuję się drinkiem.
Debra 19:12, 13 maj 2013

kitek81 napisał(a)

Szczerze, to mnie ten ogrom pracy wczoraj przeraził! No ale co się będę poddawać?? Zaraz wpadam do domu, szybki obiad i do tej mojej ogrodowej orki
Pozdrawiam ;*

Nie poddawaj się, najwyżej potrwa to trochę dłużej. Nie próbuj robić z adużo od razu, bo się zamęczysz. Ziemia poczeka
Chociaż wiem, jak by się chciało mieć juz ładnie, wszystko na miejscu. Będzie, szybciej niz myslisz.

Trzymaj sie
kitek81 20:04, 13 maj 2013

Janina napisał(a)
Jaka piękna ziemia (zazdroszczę Ci) wszystko będzie pięknie rosło.Dużo ziemi rozrzuciłaś trochę jeszcze zostało ale sobie poradzisz.Ściskam i częstuję się drinkiem.

no na miejscu gdzie będzie warzywnik dajemy tą ładną ziemię, mam nadzieję, że warzywka urosną i będą mniamuśne
a drineczki jeszcze są można się częstować
buziaki
EPODLAS 20:21, 13 maj 2013

Kasiu, zanim będzie pięknie to najpierw musi wyglądać tak jak na twoich zdjęciach. A potem jak będzie przyjemnie sadzić roślinki i patrzeć jak rosną. Warzywnik musi być, nie ma to jak własne warzywa i to blisko domu. Potrzebujesz i masz.
Kasiek 22:13, 13 maj 2013

Typowe zachowanie wszystkich Kasiek Trzymaj sie,glowa do gory,piers do przodu,lopata w dlon
Marta7 22:58, 13 maj 2013

kitek81 napisał(a)

a proszę bardzo i na zdrówko
młodziutka to ja byłam
co do tempa pracy, to chyba jestem za mocno wymagająca w stosunku co do siebie, no i pogoda pokrzyżowała mi troszkę plany, bo wczoraj cały dzień padało :/
pozdrawiam

Kasiu jak ja marzę o tym deszczyku,u nas jest skorupa,coś tyko pokropiło,moje beczki gdzie zbieram deszczowkę -puste
Pozdrawiam i fantazyjnych nasadzen życzę
Maria667 12:37, 14 maj 2013

Kasia!
Teraz praca fizyczna, a potem same przyjemności. Jak przyjemnie patrzy się na efekty tej pracy Jak już nic robić nie trzeba
Ewa4 15:04, 15 maj 2013

Witaj Kaśka wreszcie jestem.Dzięki za tel. miło było Cię usłyszeć ale chwilę mnie nie było a Ty tu z czarnoziemem szalejesz myślałam o Tobie ze pracujesz w ogrodzie ale aż takich zmian się nie spodziewałam no pięknie mkniesz do przodu.Pozdrawiam
kitek81 22:24, 17 maj 2013

Debra napisał(a)

Nie poddawaj się, najwyżej potrwa to trochę dłużej. Nie próbuj robić z adużo od razu, bo się zamęczysz. Ziemia poczeka
Chociaż wiem, jak by się chciało mieć juz ładnie, wszystko na miejscu. Będzie, szybciej niz myslisz.

Trzymaj sie

no niestety trwa to dłuzej niż zakładałam, no ale co zrobię, takie mamy wolne tempo ale już nie mogę się doczekać ja te moje bidne roślinki posadzę na swoim miejscu!
pozdrawiam
Debra 22:26, 17 maj 2013

Kasiu, jakie wolne
To tylko Tobie się tak wydaje. Posadzisz, posadzisz, przesadzać będziesz niedlugo, wiele lat radości z tego ogrodu przed Tobą.....