Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Zabaewy ... i nie tylko ... ;)

Ogród Zabaewy ... i nie tylko ... ;)

Agatek 12:22, 10 mar 2016

Coś na pewno pokombinuję, ale nie wiem czy w tym roku
Mysza 14:07, 10 mar 2016

Ewuś plany poczytałam.Oby wszystko udało się zrealizować
Buziolki
zabaewa 00:14, 11 mar 2016

Dzisiaj dotarły meble. Jedna paczka - 46 kg - wielkości szafy Kurier zasłużył na hojny napiwek
Od razu złożyliśmy jeden fotel - na próbę. Bardzo ładnie się prezentuje W weekend pewnie złożymy wszystkie meble, ustawimy na tarasie i... będą zdjęcia
Na szklarnię wciąż czekamy.
Borbetka 08:00, 11 mar 2016

Fajnie będzie popatrzeć, co kupiliście .
zabaewa 00:40, 14 mar 2016

Uff... Udało się złożyć meble Ale na dwór ich nie wystawiliśmy. W salonie zrobiliśmy próbę ile miejsca zajmują i jakiej wielkości musi byc patio. Wyszło 250 na 300 minimum. Zrobimy koło wykończone kostką. A mebelki zostały "zeskładowane" w pokoju gościnnym i czekają na lepszą wiosnę niż ta co jest
W sobotę cały dzień padało więc posprzątałam trochę w domu (na ile mi reumatyzm pozwolił). Dzisiaj było trochę lepiej bo nie padało. Wyszłam więc do ogrodu. Trochę przycięłam traw, irysów syberyjskich, kocimiętki. Podziabałam na rabacie cebulowej, trochę ją odchwaściłam, Szpaler lawendowo-tulipanowy też podziabałam - jutro posypię nawozem do cebulowych. Podkwasiłam glebę pod kwasolubnymi - drugi raz. Jakiś efekt jest - ale muszę regularnie to robić...
Po tej krótkotrwałej pracy poczułam wszystkie mięśnie - ot człowiek przez zimę podrdzewiał...
MirellaB 05:47, 14 mar 2016

Fajnie, że meble stoją. Cierpliwie czekam na zdjęcia
AGDULA 21:05, 14 mar 2016

Ewka, zerknij na priv, przy okazji
zabaewa 22:26, 14 mar 2016

Dzisiaj przyszły paczki ze szklarnią. Sprawdzilismy tylko, że w paczkach jest szklarnia. Na dworze ziąb i deszcz. czy ta wiosna raczy w końcu przyjść ? No nic sie nie da w ogrodzie zrobić...
Napia 22:39, 14 mar 2016

zabaewa napisał(a)
Dzisiaj przyszły paczki ze szklarnią. Sprawdzilismy tylko, że w paczkach jest szklarnia. Na dworze ziąb i deszcz. czy ta wiosna raczy w końcu przyjść ? No nic sie nie da w ogrodzie zrobić...

Ewa, dziewczyny meldują, że u nich biało
Wkrótce pewnie śnieg dotrze i do nas.
Donia72 11:49, 15 mar 2016

Dziewczyny, u mnie całą noc padało a teraz nie ma już śladu po śniegu. I jest zimno, 2 st na plusie, ale jakoś tak wietrznie, ręce grabieją od zimna Na pocieszenie kupiłam sobie na targu cebulowe, chociaż w domu mi zakwitną