Gardener27
23:33, 19 lip 2016

Fajnie Ewo że jesteś Widzisz, bo te szklarnie są robione przez różnych producentów a każda w inny sposób Też miałem kupić taką jak Ty ale w centrum ogrodniczym była wystawiona i doszedłem do wniosku że u mnie w warzywniku jak zawieje to będę tych poliwęglanów szukał u sąsiadów i zrezygnowałem Agcia z ogrodu naturalnego pachnącego lasem też ma szklarenkę ale u niej poliwęglan jest tłoczony i w zupełnie inny sposób mocowany, bardziej stabilnie
Cieszę się że u Ciebie plony warzywne na bogato W końcu doczekasz się swoich piekielnych papryczek
U mnie też ostatnio dość burzowo i deszczowo Ogród trochę ucierpiał ale na to już nie mamy wpływu
Życzę więcej wolnego czasu i odpoczynku bo przecież okres urlopowy Wybierasz się gdzieś w tym roku ?
Cieszę się że u Ciebie plony warzywne na bogato W końcu doczekasz się swoich piekielnych papryczek
U mnie też ostatnio dość burzowo i deszczowo Ogród trochę ucierpiał ale na to już nie mamy wpływu
Życzę więcej wolnego czasu i odpoczynku bo przecież okres urlopowy Wybierasz się gdzieś w tym roku ?