Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Zana 05:34, 17 cze 2016

Ach, te Twoje bukieciki! Poezja
07_Rene 09:41, 17 cze 2016

Agciu, piękne kompozycje, świetnie uchwycone. Trawka wspaniała... Pokażesz w szerszym ujęciu?
Dzięki za radę odnośnie skoczka. Ostatecznie okazało się, że u mnie jednak mszyca - na szczęście
AgataBC 10:51, 17 cze 2016

Agatku

Iwona aktualnie jest w pąkach, zrobię jej świeże fotki kiedy się rozwinie. Po przeprowadzce jesiennej róże później kwitną-wszystkie. Widziałam, że ją kupiłaś. A stare zdjęcia mam gdzieś w wątku. Na dwóch stronach w wyszukiwarce są też moje zdjęcia, o tu.

Anula zwykle nie są dla mnie. Obdarowywuję bliskich. Lubię i robić i rozdawać

Renata hmm.. ciężki temat, ale spróbuję zrobić zdjęcie całej. Ścinałam jej kwiaty do bukietów. Ale kępka i coś tam jeszcze chyba zostało

Pozdrawiam Was!

AgataBC 10:53, 17 cze 2016

Byłam rano trochę w chwastach, pomału otwiera się Jasmina. Właśnie super pada deszcz

AgataBC 10:55, 17 cze 2016

ZieloneWrota 10:58, 17 cze 2016

Jasmina pieknie się prezentuje, skieruj trochę deszczu w Łódzkie, wieje a deszczu ani kropelki , pozdrawiam
anna_g 18:03, 17 cze 2016

Agcia napisał(a)

Piękna róża i piekna fotka. Dzięki za te Twoje zdjęcia, za to właśnie że można patrzeć inaczej i głębiej i widzieć więcej wtedy kiedy jest to potrzebne.
Piękne są Twoje bukiety - mnie jednak żal ścinać kwiatów - ich miejsce jest w ogrodzie bo tam mają dluzsze życie - więc cieszę się że zupełnie nie mam talentu do takich rzeczy. Ty jednak masz duży talent.
AgataBC 09:43, 20 cze 2016

Agata chyba deszcz do Ciebie też zawitał

Ania mnie uczono, że kwiaty trzeba ścinać- dzięki temu roślinka się rozrasta, wypuszcza więcej kwiatów i dłużej kwitnie. I jest to przeze mnie już któryś sezon sprawdzone. Przez to nie brakuje mi kwiatów do zimy. Urozmaicone rabaty powodują, że nie widać strat w kwiatach-póki te się nie nadbudują.

AgataBC 09:48, 20 cze 2016

U nas pada od wczoraj i baaaardzo się cieszę

No ale po wichurze, która i przez wasze ogrody przeszła, miałam sporo pracy. Ale roślinki są dzielne i jeszcze powstaną.

Belvedere zaczyna kwitnienie, nagietki jak co roku zabierają coraz więcej miejsca przez samosiew. I na końcu nasz łobuz.

AgataBC 09:52, 20 cze 2016

Rabaty dostały detale, które przygotowywałam zimą.