Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 18:44, 16 gru 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Podziwiam postępy pracy "krzyżykowej", ale wiem też, że zmagasz się z pracami typu pakowanie i przenoszenie "klamotów" na czas budowy domu. Pozdrawiam Cię Aniu bardzo serdecznie

Agnieszko, znasz się na rzeczy.....nie wiem gdzie ręce włożyć....mieszkanko zastępcze na ukończeniu...dom przygotowany pomału do przenoszenia.....jak pogoda będzie łaskawa to w lutym ruszamy z rozbiórką....daaaaamy radę....dziękuję za słowa otuchy
jotka 18:51, 16 gru 2013

Ja też wpadam i oglądam Krzyżyki - moja dawna miłość Teraz wzrok już nie ten, ale troszkę obrusów tym sposobem ozdobionych

Ale oglądam nie tylko wyszywanie, widoki ogrodu też
Joku 19:48, 16 gru 2013

Aniu, Święta w starym domu czy już w zastępczym spędzasz
malgorzata_s... 20:16, 16 gru 2013

Anuś jak ja tęsknię za widoczkami z twojego ogrodu Dzięki więc za nie A jakieś ozdóbki świąteczne będą Buziaczki Aniu.
23:05, 16 gru 2013
Ogród w ciepłym odcieniu o tej porze roku... piękne zdjęcia! typowo byłoby z bielą...
Będzie jeszcze cieplej, trzeba martwić się o tulipanki? Aniu, nie zdążyłam z posadzeniem wszystkich cebul i dwa tygodnie temu wsadziłam je do ziemi do dużego wiklinowego kosza, stoją w zacisznym miejscu, czy mają szansę wykiełkować wiosną?

Przyjrzałam się ilości krzyżyków, przybyło ich wiele, już prawie zbliżasz się do końca

Serdeczne pozdrowienia z uśmiechem
BASIA8 23:10, 16 gru 2013

Witaj Aneczko
Widoki piękne z ogródeczka u Ciebie - krzyżyków przybyło Pozdrowienia zostawiam i Buziaki
GorAna 08:34, 17 gru 2013

Poranne niebo

GorAna 08:38, 17 gru 2013

Iwa napisał(a)
Ogród w ciepłym odcieniu o tej porze roku... piękne zdjęcia! typowo byłoby z bielą...
Będzie jeszcze cieplej, trzeba martwić się o tulipanki? Aniu, nie zdążyłam z posadzeniem wszystkich cebul i dwa tygodnie temu wsadziłam je do ziemi do dużego wiklinowego kosza, stoją w zacisznym miejscu, czy mają szansę wykiełkować wiosną?

Przyjrzałam się ilości krzyżyków, przybyło ich wiele, już prawie zbliżasz się do końca

Serdeczne pozdrowienia z uśmiechem

Iwonko, tulipanki muszą dostać mrozu, żeby pięknie wyrosły....to,że były sadzone tak późno im nie przeszkadza, byleby dostały porcję mrozu....nazywa się to jarowizacja....jak wychylą łebki trzeba je zabezpieczyć, bo tego nie lubią
Pozdrawiam i uciekam
elzbieta_g 08:43, 17 gru 2013

GorAna napisał(a)
Poranne niebo

zachwycające!!! na pierwszym zdjęciu widzę głodną paszczę potfffora pozdrawiam
GorAna 09:45, 18 gru 2013

bogumila_bienko napisał(a)
...też podglądam i pozdrawiam.

Boguniu, miło mi, że wpadasz......ja ostatnio nie wyrabiam z odwiedzinami:9....ale kiedyś to nadrobię