Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 21:16, 24 sty 2014

eliza3 napisał(a)
Danusiu z pozdrowieniami przychodzę i czekam na lepszą pogodę, wolę już śnieg niż ślizgawkę.

Elu sniegu to za malo mamy na ten mroz, jutro ma byc jeszcze ziniej. No coz w koncu to zima
danuta_szwajcer 21:17, 24 sty 2014

jotka napisał(a)

Widzę, że potrzebuje Cię i ogród i rodzina. Z obu znajdujemy oprócz obowiązków wiele przyjemności
I tego życzę w dniu babci

Jolu za zyczenia dziekuje No i bede miec radosc przez tydzien bo bede sie mogla wnusia nacieszyc i pobawic a to wielka radosc
danuta_szwajcer 21:18, 24 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
U mnie tez slizgawka już od trzech dni dlatego dobrze chociaż zdjecia poogladac. Pozdrawiam Danusiu.

Teraz to juz u wszystkich zimowo bo i u nas mroz ale prawie bez sniegu a to zle dla naszych ogrodow.
danuta_szwajcer 21:20, 24 sty 2014

Kindzia napisał(a)
A u mnie ślizgawka dzisiaj się zaczęła...

Ale jakoś specjalnie zimno nie jest przynajmniej Śniegu mam całe 5 milimetrów...

Buziolek

Kasiu u mnie nadal tylko 5milimetrow a mroz coraz silniejszy, biedne te roslinki no i tak caly czas ogrodnicy cierpiemy
danuta_szwajcer 21:25, 24 sty 2014

anna_g napisał(a)

No nie wiem czy umiem doradzać ale przyjadę na pewno Kiedyś podobały mi się tylko zielone - iglaki, krzewy mało kwitnące a teraz coraz bardziej oczka mi się śmieją do koloru, do kwiatów, do owadów który przysiadają na tych kolorach... potrzebuję koloru i pomału go wprowadzam do ogrodu U mnie miejsca dużo, ale muszę pomału bo inaczej nie daję rady a jak nie daję rady to się denerwuję bo wszystko ma być jak ma być Więc pomalutku - co rok to ciut i jakoś będzie
Pozdrawiam na dobry dzień

Aniu powoli powoli i tez bedziesz miec kolorowo, tylko TY jestes bardziej konsekwentna niz ja Po księgowemu wszystko musi pasowac a ja to bardziej spontan i nie raz kupie a potem sie zastanawiam a gdzie to posadzic? Ciagle sobie obiecuje, zby tak sadzic zeby mniej pracy bo i sil i czasu coraz mniej. Co roku mam więcej kwiatow Kocham te kwiaty, kollory, motylki, ptaszki ale kretow nie
Bea 21:57, 24 sty 2014

U mnie tak samo spontan, a potem misz masz.

Co zrobić. Konsekwencji muszę szukać
Bogdzia 10:25, 25 sty 2014

Miego dnia Danusiu.
boguslawa_ma... 12:42, 25 sty 2014

Zaglądam i pozdrawiam
Urszulla 12:56, 25 sty 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Kasiu planow duzo Lubie tez potem je realizowac bo i radosc z realizacji jest wielka To forum tez mobilizuje i bardzo dobrze

Danusiu, jak przyjedziemy to Ci w Twoich planach namieszamy
Zapytaj Ani jak po naszej wizycie kopała i wrzosy sadziła
A tak bez żartów, to muszę przyznać że zazdroszczę takich dojrzałych ogrodów. Przesadzić zawsze można. Ja mam działkę tyle lat i dzisiaj żałuję że pasję swoją odkryłam tak późno. Jestem 5lat do tyłu Ale widocznie tak miało być- nie inaczej
Rzeczywiście z O. łatwiej, raźniej i przyjemniej- sami pasjonaci. Inni nas nie rozumieją
Kindzia 13:34, 25 sty 2014

Danusiu czytam trochę wstecz i ...róże planujesz? Zobacz sobie Larissę, zachorowałam na nią i usilnie miejsca szukam. Alinka też je ma, widziałaś chyba?

Moje hiacynty zmarznięte, dzisiaj dopiero śnieg zaczął padać, za późno...

Buziolek