Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 21:47, 20 sty 2014

anna_g napisał(a)
Danusiu - róże z przetacznikiem widziałam u Alinki - i powiem ci że zrobiły wrażenie na mnie - ja romantyczka jestem to to jest raj dla oczu Tylko że ja nie mam róż - co prawda mam je w planie ale ciągle nie mogę znaleźć miejsca dla nich - bo one lubią dużo słoneczka. Mam co prawda takie jedno wolne - pokaże kiedyś to się zastanowimy czy tam się udałoby Róże, buksik, i przetacznik A planów to faktycznie masz duuuużo. Ja Ci życzę ich spełnienia

To napisałam u siebie ale uznałam, że u Ciebie też to wkleję

Tez Aniu widziałam no i w dodatku ostatnio lubie rozowe róze wiec z niebieskim pasują, a ja mam wlasnie taką słoneczną patelnie, chce jakos ogarnąc, zeby nie bylo takiego misz-maszu, pomaranczowe lilie juz jesienia zabrałam, reszte musze wiosna zaczac porzadkowac no i co mi z tego wyjdzie to się zobaczy. Musze tez przesadzic rh bo rosnie na tej patelni i sie męczy, dzis to wiem, jak sadziłam to nie wiedziałam U Ciebie Aniu duzo miejsca, to i dla roz by sie znalazło Są piękne Echh zreszta co mi sie nie podoba? wszystko co kwitnie to dla mnie piękne Przyjedziecie do mnie to mi cos doradzicie, licze na to
EPODLAS 23:07, 20 sty 2014

Dzisiaj na forum jakoś wiosennie mimo srogiej zimy. Danusiu, widać już że ogrodniczy wiosny oczekują. Ja też. Zaraz koniec stycznia, a potem luty no wiosna
jotka 06:51, 21 sty 2014

Widzę, że potrzebuje Cię i ogród i rodzina. Z obu znajdujemy oprócz obowiązków wiele przyjemności
I tego życzę w dniu babci
kitek81 09:45, 21 sty 2014

jestem ponownie, chociaż dalej jak po ogień ;p
życzę zrealizowania planów, jakie sobie założyłaś na najbliższy czas i Rubens widzę też jest w planie
pozdrawiam
eliza3 20:27, 21 sty 2014

Danusiu z pozdrowieniami przychodzę i czekam na lepszą pogodę, wolę już śnieg niż ślizgawkę.
Bogdzia 20:42, 21 sty 2014

U mnie tez slizgawka już od trzech dni dlatego dobrze chociaż zdjecia poogladac. Pozdrawiam Danusiu.
Kindzia 08:22, 22 sty 2014

A u mnie ślizgawka dzisiaj się zaczęła...

Ale jakoś specjalnie zimno nie jest przynajmniej Śniegu mam całe 5 milimetrów...

Buziolek
anna_g 10:03, 22 sty 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Tez Aniu widziałam no i w dodatku ostatnio lubie rozowe róze wiec z niebieskim pasują, a ja mam wlasnie taką słoneczną patelnie, chce jakos ogarnąc, zeby nie bylo takiego misz-maszu, pomaranczowe lilie juz jesienia zabrałam, reszte musze wiosna zaczac porzadkowac no i co mi z tego wyjdzie to się zobaczy. Musze tez przesadzic rh bo rosnie na tej patelni i sie męczy, dzis to wiem, jak sadziłam to nie wiedziałam U Ciebie Aniu duzo miejsca, to i dla roz by sie znalazło Są piękne Echh zreszta co mi sie nie podoba? wszystko co kwitnie to dla mnie piękne [b]Przyjedziecie do mnie to mi cos doradzicie, licze na to

No nie wiem czy umiem doradzać ale przyjadę na pewno Kiedyś podobały mi się tylko zielone - iglaki, krzewy mało kwitnące a teraz coraz bardziej oczka mi się śmieją do koloru, do kwiatów, do owadów który przysiadają na tych kolorach... potrzebuję koloru i pomału go wprowadzam do ogrodu U mnie miejsca dużo, ale muszę pomału bo inaczej nie daję rady a jak nie daję rady to się denerwuję bo wszystko ma być jak ma być Więc pomalutku - co rok to ciut i jakoś będzie
Pozdrawiam na dobry dzień
danuta_szwajcer 21:13, 24 sty 2014

EPODLAS napisał(a)
Dzisiaj na forum jakoś wiosennie mimo srogiej zimy. Danusiu, widać już że ogrodniczy wiosny oczekują. Ja też. Zaraz koniec stycznia, a potem luty no wiosna

No i poki co mamy zime ale to juz koniec stycznia wiec tylko dnia przybywa, jakos juz przetrwamy
danuta_szwajcer 21:15, 24 sty 2014

kitek81 napisał(a)
jestem ponownie, chociaż dalej jak po ogień ;p
życzę zrealizowania planów, jakie sobie założyłaś na najbliższy czas i Rubens widzę też jest w planie
pozdrawiam

Kasiu planow duzo Lubie tez potem je realizowac bo i radosc z realizacji jest wielka To forum tez mobilizuje i bardzo dobrze