Tez Aniu widziałam no i w dodatku ostatnio lubie rozowe róze wiec z niebieskim pasują, a ja mam wlasnie taką słoneczną patelnie, chce jakos ogarnąc, zeby nie bylo takiego misz-maszu, pomaranczowe lilie juz jesienia zabrałam, reszte musze wiosna zaczac porzadkowac no i co mi z tego wyjdzie to się zobaczy. Musze tez przesadzic rh bo rosnie na tej patelni i sie męczy, dzis to wiem, jak sadziłam to nie wiedziałam U Ciebie Aniu duzo miejsca, to i dla roz by sie znalazło Są piękne Echh zreszta co mi sie nie podoba? wszystko co kwitnie to dla mnie piękne Przyjedziecie do mnie to mi cos doradzicie, licze na to
Dzisiaj na forum jakoś wiosennie mimo srogiej zimy. Danusiu, widać już że ogrodniczy wiosny oczekują. Ja też. Zaraz koniec stycznia, a potem luty no wiosna
jestem ponownie, chociaż dalej jak po ogień ;p
życzę zrealizowania planów, jakie sobie założyłaś na najbliższy czas i Rubens widzę też jest w planie
pozdrawiam
No nie wiem czy umiem doradzać ale przyjadę na pewno Kiedyś podobały mi się tylko zielone - iglaki, krzewy mało kwitnące a teraz coraz bardziej oczka mi się śmieją do koloru, do kwiatów, do owadów który przysiadają na tych kolorach... potrzebuję koloru i pomału go wprowadzam do ogrodu U mnie miejsca dużo, ale muszę pomału bo inaczej nie daję rady a jak nie daję rady to się denerwuję bo wszystko ma być jak ma być Więc pomalutku - co rok to ciut i jakoś będzie
Pozdrawiam na dobry dzień