Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Kindzia 08:29, 01 lip 2015

Niestety nie wiem co to za róża Danusiu

U Ciebie na prawdę bajkowo, pięknie urządziłaś!!!

Moje różowe lilie masz jak w banku W sierpniu będę kopać.
Milka 13:43, 09 lip 2015

Danusiu, ale pięknie peruczki na perukowcu takie, jak mgiełki, a lilie...jak dużo ich, całe szczęście nie zniszczonebuziaki
Kindzia 13:56, 09 lip 2015

U Ciebie pewnie taka sama sytuacja po nawałnicy jak u nas...i bez prądu jesteście...
Urszulla 17:44, 09 lip 2015

Danusiu, zaglądam choć wiem że teraz nie masz czasu.
Marta7 18:18, 09 lip 2015

Danusia pozdrawiam serdecznie
Brakuje mi obrazków z Twojego ogrodu
danuta_szwajcer 10:57, 10 lip 2015

DZiewczyny niestety ale mój ogród teraz trudno nazwać ogrodem, masakra jaka nawałnica przeszła w naszym rejonie, czegoś takiego jeszcze u nas nie było. Niestety ale i mnie nie oszczędziło. Musieliśmy zamówic ekipe ze sprzętem by nam to usunęli bo zagrażalo to bezpieczeństwu, te powalone konary uszkodziły też i te drobne roślinki, żurawki to mam przemielone, trawy może się da uratować, lilie połamane, anabel tak jak na zdjęciu pomimo, że była powiązana. Przeszedł taki korytarz bo obok Limka na ponad dwa metry i nic jej nie jest. Teraz i trawnik jest uszkodzony bardzo bo aż dziury no i ta pościnana sterta leży na trawnikach i musi poczekać na kolejkę do wywozu, dopiero we wtorek. Jak doje do siebie to dam zdjęcia parę godzin wcześniej jak pięknie było. Nie da się nawet przejśc. Wiem, że powinnam się cieszyć, że dach cały i my też bo inni nie mieli tyle szczęscia, ale serce boli na sam widok.
Milka 11:01, 10 lip 2015

Danusiu, no to jest straszne, coś podobnego miałam raz, nigdy wcześniej ani później się tak nie bałam, tez szło korytarzem, prędkość była taka, że ścinało mi sosny, jak laserem; tyle pracy cię czeka, tyle trudu było w stworzenie tego pięknego miejsca, trzymam kciuki, będę cię ratować moimi roślinami, dam lilie i co tam mogę, liliowce, tylko mów, anabelki też, buziaki, trzymaj się kochana.
danuta_szwajcer 11:03, 10 lip 2015

danuta_szwajcer 11:08, 10 lip 2015

Milka napisał(a)
Danusiu, no to jest straszne, coś podobnego miałam raz, nigdy wcześniej ani później się tak nie bałam, tez szło korytarzem, prędkość była taka, że ścinało mi sosny, jak laserem; tyle pracy cię czeka, tyle trudu było w stworzenie tego pięknego miejsca, trzymam kciuki, będę cię ratować moimi roślinami, dam lilie i co tam mogę, liliowce, tylko mów, anabelki też, buziaki, trzymaj się kochana.

To było tak niespodziewanie nad ranem ok.4.00 i to bez burzy, juz się pakowałam co ważniejsze dokumenty i w dodatku mam wnusie u siebie wiec stres dodatkowy ale chociaż jej uśmiech nie pozwala mi na zamartwianie. Najwięcej strat zrobiły te gałezie powalone, jeszcze nawet nie wiem dokładnie ile jest uszkodzonych. Ale bardzo Ci dziękuje i chętnie skorzystam Musze to teraz odbudować i już będzie zupełnie inaczej, nie będzie już taki tajemniczy ogród echh.
danuta_szwajcer 11:10, 10 lip 2015

Kindzia napisał(a)
U Ciebie pewnie taka sama sytuacja po nawałnicy jak u nas...i bez prądu jesteście...

Kasiu tez masz tyle strat, zobacz co u nas powyrabiało( U nas niektóre dzielnice są do teraz bez prądu. U nas w całej okolicy są nowe słupy i kable więc myśle, że to nas uratowało.