Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 19:17, 20 mar 2016

Dużo pracy już zrobiłam, tylko te grabienie liści i to od sąsiadki, które mi nawiewa cała zimę to jakaś masakra 8 dużych worów i jeszcze trochę będzie i to dużo czasu mi zabiera, najgorzej, że pomiędzy kwiatami też ich pełno a tam nie idzie tego wygrabić bo zaraz uszkadzam młode przyrosty: Juz się zastanawiam czy może dmuchawą na liście tego nie wyzbierać bo mam taką. No i potem muszę jeszcze raz wygrabić trawniki i ponawozić. Wczoraj mój M piła w ręku i ciął , jabłon co była chora już i drugą poprzycinał, uschnięte od suszy dwie tuje. Ile teraz tych gałęzi, rozdrabniarką nie wszystko się da a najpier to muszę poprzycinać oj dużo jeszcze pracy. Krzewy poprzycinane, trawy też
danuta_szwajcer 19:22, 20 mar 2016

A teraz już bardziej widoki wiosenne a nie księzycowe)
danuta_szwajcer 19:28, 20 mar 2016

malgorzata_s... 20:47, 20 mar 2016

Ale śliczna wiosna Danusiu Pracy dużo ale efekty widać Szkoda ogrodówek bo wnoszą tyle koloru. Moje juz stare i twarde więc chyba nie zmarzly bo puszczają
Mira104 21:27, 20 mar 2016

Jaki rozkwit u Ciebie wow ciemierniki prześliczne, a krokusy tak Ci się rozrosły bardzo ładnie to wygląda Kolorki już oczy cieszą
Kindzia 11:30, 21 mar 2016

Faktycznie, kawał widocznej roboty odwaliliście!!! I przepiękne ciemierniki masz!!!
Na święta ciepełko zapowiadają, wygrzejemy się
sylwia_slomc... 13:06, 21 mar 2016

Widzę, że też lubisz bratkiMnie też od sąsiada nawiewa wszystkie liście z orzecha giganta te najbardziej szkodliwe- trzeba wyzbierać, a wcześniej orzechowe kotki, i łupiny z orzechów i same orzechy, wszystko się wala po całym przydomowym, a jak nie wyzbieram to albo nic nie rośnie albo rosną orzechy w różnych dziwnych miejscach
Agania 13:32, 21 mar 2016

Fotki Danusiu wiosenne miło się ogląda, i jajka na drzewku tez czylu nastrój świąteczny stworzyłaś i tym się cieszmy

Weekend mieliście pracowity, z liśćmi sąsiada, też jeszcze będę walczyć, odkurzaczem wcale nie szybciej, a zresztą znowu jest deszczowo i mokro u nasz był deszcz z gradem, jeszcze mam dużo sprzątania, ale Kindzia zapowiada słońce na święta
tulucy 21:29, 21 mar 2016

Cudny kolor bratków ja do mojego m i jego piły też muszę się uśmiechnąć, grusza i wiśnia są na wylocie, sosny do radykalnego przycięcia - tylko rębak muszą nam dostarczyć, jutro zamawiamy chyba. Już m ma upatrzone coś. a kocimiętka jak?
bozga 21:36, 21 mar 2016

U Ciebie jak zwykle kolorowo Po takiej robocie to i zakwasy pewnie niezłe. Pozdrawiam