Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 22:24, 28 sie 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Danusiu gdzie jesteś tak nagle urwałaś wątek. Czy wszystko w porządku.

Wczesniej pisałam, że bede miec wnusie, rodzine a potem jeszcze starsza chciała zostac u mnie na kolejny tydzień, piękna pogoda, uwielbiam z nimi spędzac czas, jezdzic na wycieczki, no i te rozmowy, dzieci w tym wieku są kochane
danuta_szwajcer 22:31, 28 sie 2017

ElzbietaFranka 10:38, 29 sie 2017

Danusiu ta horta na przed ostatnim zdjeciu piekna jak sie nazywa i jak dlugo ja masz. Proso delikatne kiscie i inne trawki.
Wnuki najwazniejsze czasu nie ma na nic czasu.
Wylaczylas sie prawie na 3 tygodnie i po 2 tygodniach zaczelam alarmowac a poniewaz wczesniej chyba bylas kontuzjowana stad ta moja niecierpliwosc.
danuta_szwajcer 10:49, 29 sie 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Danusiu ta horta na przed ostatnim zdjeciu piekna jak sie nazywa i jak dlugo ja masz. Proso delikatne kiscie i inne trawki.
Wnuki najwazniejsze czasu nie ma na nic czasu.
Wylaczylas sie prawie na 3 tygodnie i po 2 tygodniach zaczelam alarmowac a poniewaz wczesniej chyba bylas kontuzjowana stad ta moja niecierpliwosc.

Dziękuje za pamięc i troskę Elu, to miłe, że ktoś pamięta, moja stopa dalej puchnie i utykam, jak więcej jeżdze samochodem to potem boli echh coś długo to jest. Ta hortka to wanilka, nawet pierwszy raz żadne deszcze i ulewy ją nic nie połamały. Druga, którą polecam to jest Pinky Vinky pozniej dam zdjecia, teraz musze zawodowo popracować, musze zarabiać haha na rozpieszczanie wnuków)
lojalna_ 10:57, 29 sie 2017

Wnuki aż się na ich widok oczy śmieją ))))

W Twoim ogrodzie tyle ciekawych miejsc i zakamarków uroczo.

To jezowka ? Na ostatniej fotce piękna ))
danuta_szwajcer 11:38, 29 sie 2017

lojalna_ napisał(a)

Wnuki aż się na ich widok oczy śmieją ))))

W Twoim ogrodzie tyle ciekawych miejsc i zakamarków uroczo.

To jezowka ? Na ostatniej fotce piękna ))

To dzielżan, jeżówek mam zdecydowanie za mało, pozdrawiam
danuta_szwajcer 11:42, 29 sie 2017

Miałam też miłe odwiedziny naszej koleżanki Ani, Ania jest kims bardzo bliskim dla mnie od paru lat, to przyjazn ogrodowiskowa i mamy stały kontakt, pomogła jak widać w usuwaniu uschniętych badyli, nie umiem tam jeszcze wejśc, Ania mi pięknie wyczyściła dwie rabaty
lojalna_ 11:44, 29 sie 2017

Pozdrawiamy wiec Anie ))

Wygogloqalam bo nic a nic mi ta nazwa nie mowi. Fajne są )) dzięki
Urszulla 21:29, 29 sie 2017

Miło widzieć Anię pozdrowienia zostawiam

A Ciebie wnusie tak pochłonęły że spuchnięta noga została zaniedbana no to cała Ty
Kindzia 10:06, 31 sie 2017

Widzisz...takie dzielżany jeszcze mogę na salonową, bo dalii zostawię tylko 4 sztuki, mam tam sporo jeżówek i pewnie jeszcze coś zdołam upchać...takie czerwoniutkie dzielżany mi się widzą. Jakie wysokie rosną i czy zimują bez problemu?

Anię pozdrawiam serdecznie, często o niej myślę...do mnie ma blisko, zapraszam ją zawsze, jak tylko jej czas pozwoli. Przekażesz jej Danusiu?

Ściskam