Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe zacisze

Ogrodowe zacisze

Marta7 22:37, 11 kwi 2013

Marysiu pozdrawiam serdecznie,pospacerowalam,Twoją precyzyjną pracę pooglądalam-ten świder wyszedł CI rewelacyjny ! Jesteś perfekt ! Zresztą mówilam CI to już !
grazyna 08:42, 12 kwi 2013

Marysiu, a czy w Twojej Woli nie ma dostępu do obornika ? Chętnie kupiłabym, wiesz taka ekologiczna robię się

Serdeczności
danuta_szwajcer 10:04, 12 kwi 2013

Marysiu zapewne szalejesz w ogrodzie? tylko uwazaj na siebie pozdrawiam cieplutko
iwonaj 13:13, 12 kwi 2013

Marysiu jaka pogoda u ciebie bo u mnie pada deszcz a myślałam że dziś poszaleję z sekatorem (nabrałam dzięki tobie zapału) ale nici z tego muszę poczekać na lepszą pogodę
EPODLAS 16:58, 12 kwi 2013

Marysiu, marnota wiosenna, ale jest. Bardzo podobają mi się niebieskie krokusy. Ja pojadę dopiero czwartek, taki jest los ogrodnika z doskoku, muszę się w końcu wykurować, ale mnie już ta bezczynność wkurza. Świder super.
Betka 22:51, 12 kwi 2013

Witaj Marysiu dwa dni nie zaglądałam do Ciebie a ty już tyle stronek już nadrobiłam. Ta sytuacja w szkole to po prostu brak wyobraźni i wiedzy tych ludzi i do tego moim zdaniem dochodzi zazdrość że ty tą wiedzę masz!Przez takie docinki ja też kilka lat bałam się zacząć zagospodarowywać mój "strumyk" aż w końcu przełamałam się Jestem z siebie bardzo zadowolona że na przekór otoczeniu robię to co mi się podoba Chyba Nadszedł jakiś przełom w moim żuciu! Trochę mam obawy jak to wszystko wykonam, zwłaszcza że rąk do pracy puki co brak no ale trzeba być dobrej myśli prawda ?!

Twoje cięcie krzewów wychodzi świetnie masz do tego rękę i cierpliwość Pozdrawiam cieplutko
Ewa4 23:09, 12 kwi 2013

Marysiu wpadłam zaległości nadrobić a tu 5 str.do obejrzenia spiralka cudna ale talent fryzjerski Ci się dostał.Pozdrawiam
Margarete 15:25, 14 kwi 2013

Marysiu - za twoim przykładem wzięła sie za cięcie iglaków i.... zobacz u mnie na wątku jak mi to wyszło...
Maria667 19:36, 14 kwi 2013

Margarete napisał(a)
Marysiu - za twoim przykładem wzięła sie za cięcie iglaków i.... zobacz u mnie na wątku jak mi to wyszło...

Idę popatrzeć
Maria667 19:39, 14 kwi 2013

Marta7 napisał(a)
Marysiu pozdrawiam serdecznie,pospacerowalam,Twoją precyzyjną pracę pooglądalam-ten świder wyszedł CI rewelacyjny ! Jesteś perfekt ! Zresztą mówilam CI to już !

Marta! Ty jak już posłodzisz to dużą łyżeczką Jeszcze trochę i popadnę w samouwielbienie