Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe zacisze

Ogrodowe zacisze

Betka 22:23, 07 kwi 2013

Marysiu chyba wiosna Cię dopadła masz głowę pełną pomysłów i chociaż jeszcze nie masz określonego kształtu nowych rabat to i tak dasz radę Ja jeszcze pomysłów nie mam bo co mi się podoba to za chwilę już bym coś zmieniała tak więc z tymi konkretami to jakoś mi nie idzie....ale tak jak ty gromadzę rośliny i ustawiam w tunelu foliowym ( ogrzewany) u taty dobrze że go mam ( tatę oczywiście a nie tunel , tunel przy okazji ) Tak więc pomiędzy skrzynkami z papryką i pomidorami moje kwiatuszki się gnieżdżą
margi 22:24, 07 kwi 2013

Byłam odwiedziłam pozdrawiam
EPODLAS 22:32, 07 kwi 2013

Witaj Marysiu, zwiedziłam twój ogród i jestem po wrażeniem. Piękne rośliny, oczko wodne, rzeźby - jednym słowem pięknie u ciebie. Czekamy wszyscy na wiosnę i na pierwsze wiosenne kwiaty. Będziemy znowu chwalić się na forum i pokazywać swoje ogrody. Pozdrawiam.
kitek81 22:45, 07 kwi 2013

hejka Marysiu
ale Ci się ładne rododendrony trafiły w biedrze, jak ja byłam to zostały ostatnie 2 sztuki i to z wyschniętymi kwiatostanami i nie brałam ale Twoje to widać zdrowiutkie!
cięcie niezłe wykonałaś, masz do tego rękę-ciekawe jak potem po zagęszczeniu będą wyglądać, ale na pewno będzie pięknie
pozdrawiam
Ewa4 09:54, 08 kwi 2013

Marysiu podglądałam Twoje cięcie i nabrałam ochoty muszę moje uformowac bo kupiłam takie gotowe ale nie ciełam a muszę bo wracają do pierwotnej wersji to są z zeszłego roku więc już czas je ukształcić zaryzykuję.Pozdrawiam
Maria667 11:26, 08 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Marysiu podglądałam Twoje cięcie i nabrałam ochoty muszę moje uformowac bo kupiłam takie gotowe ale nie ciełam a muszę bo wracają do pierwotnej wersji to są z zeszłego roku więc już czas je ukształcić zaryzykuję.Pozdrawiam

Ewusia!
Widziałam u Ciebie te krzewiki do cięcia. Teraz jest dobry czas na cięcie. Za niedługo ruszy wegetacja i wszystko przycięte zacznie się ładnie zagęszczać
Gabrysia_ 11:31, 08 kwi 2013

Ale teraz bonsai będziesz miała,super!
U mnie też nadal tony śniegu zalegają,ale świeci słońce od rana i widzę,że zaczyna się topić
Maria667 11:48, 08 kwi 2013

kitek81 napisał(a)
hejka Marysiu
ale Ci się ładne rododendrony trafiły w biedrze, jak ja byłam to zostały ostatnie 2 sztuki i to z wyschniętymi kwiatostanami i nie brałam ale Twoje to widać zdrowiutkie!
cięcie niezłe wykonałaś, masz do tego rękę-ciekawe jak potem po zagęszczeniu będą wyglądać, ale na pewno będzie pięknie
pozdrawiam

Rododendrony rzeczywiście niezłe okazy - mam trzy kolory
popcorn 11:56, 08 kwi 2013

Marysiu obejrzałam kilka początkowych stron, piękny masz ogród! I chyba spora działkę?
Piękne okolice! Ciekawa jestem jakie zmiany wprowadzisz w brzozowym zagajniku

pozdrawiam!
EPODLAS 12:43, 08 kwi 2013

Marysiu, u was na pewno już kwitną krokusy, bo u nas nie. Na południu zawsze jest cieplej. W Szczecinie u Joli kwitną już pięknie. Ale najważniejsze, że w końcu słońce świeci i będzie coraz lepiej. WIOSNA JUŻ JEST.