Komplementy w pełni zasłużone Podoba mi się konsekwencja i przemyślone działanie Efekt nie będzie zadowalający.. będzie - zachwycający Lubię niebieskości i fiolety i biele... będę zgapiać nie przegonisz?...
I oczywiście róże
Chopin co wyróśł ponad 2 m. wysokości
Candleilight co tera pięknie pachnie i jest bardziej żółta niż za pierwszym kwitnieniem
Queen od Sweden co też wyrosła ponad 2 m .
Red Leonardo da Vinci
Rose de Recht
Grafiin von Hardenberg
Czarodziejsko i romatnycznie będzie wyglądać to miejce Biała altana i niebieskości.. Będę wzdychać z Betyśką... Podoba mi się Twoje spojrzenie na świat i łatwość, z jaką komponujesz rośliny..
Miło mi słyszeć komplementy hahahah aż się chyba zaczerwienię Mam nadzieję że efekt będzie zadowalający.
Komplementy w pełni zasłużone Podoba mi się konsekwencja i przemyślone działanie Efekt nie będzie zadowalający.. będzie - zachwycający Lubię niebieskości i fiolety i biele... będę zgapiać nie przegonisz?...
Oczywiście zgapiaj ile chcesz miło mi że komuś się też to podoba.
No to zgapiam Skopiowałam listę roślin, teraz idę oglądać u wujka Google Lista wiedzy i niewiedzy przedstawia się następująco:
wiem co to perovskie i werbena, ostróżki, lawendy, szałwie, len trwały, irysy, fiołek, szafirki, zawilce, czosnki
nie wiem co przegrzan i barbula klandońska czyli Caryopetris, wielosiły, irysy żyłkowe, cebulice
Przegorzan jest na mojej liście chciejstw
Barbuli się obawiam, bo niektórzy mówią, że wymarza.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.