Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

anbu 10:57, 28 lip 2015

Joluś nie wiem jak posadzić brzozy ale wpadłam Ci powiedzieć, że jakbyś nie posadziła i tak będzie ślicznie tak jak zresztą wszytko u Ciebie
Kawa 15:43, 29 lip 2015

dzięki za jeżówki śliczne są

paulina_ns 21:19, 29 lip 2015

Jolu u Ciebie jak zawsze pięknie, jeżówki cudne, muszę znaleźć dla nich miejsce u siebie w ogrodzie pozdrawiam.
rzulieta 21:27, 29 lip 2015

Ja bym posadzila 5 brzozek. Raz ze szybko urosna a dwa miedzy nimi posadzisz piekne miskanty bardziej z przodu limkowe hortensje a w nogach hortensji astilbe bordowe albo rozchodniki matrony i bedzie pieknie
jolka 22:13, 29 lip 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dziękuję, przepiękne

Nie ma za co Sylwia, miło że jesteś
jolka 22:17, 29 lip 2015

iwka napisał(a)
Joluś dzięki, znam ten ogród, ale nie wpadłam na taki pomysł. Dałaś mi kobieto do myślenia

Lecę do Ciebie, patrzeć coś wymyśliła
Właśnie jeśli chodzi o graby, to parę dni temu Wioletce mówiłam, że ich w tym roku już ciąć nie będę. No to się pomyliłam Rosną we wszystkie strony i się czorchate robią Tak więc cięcie sierpniowe na 100% będzie.

Dzisiejsze graby poczorchane
jolka 22:18, 29 lip 2015

anbu napisał(a)
Joluś nie wiem jak posadzić brzozy ale wpadłam Ci powiedzieć, że jakbyś nie posadziła i tak będzie ślicznie tak jak zresztą wszytko u Ciebie

Ania, Ty to jesteś taki Miodzik Milutki
Zawsze ciepłe słówko. Dziękuję kochana
jolka 22:20, 29 lip 2015

Kawa napisał(a)
dzięki za jeżówki śliczne są

No jeżówki fajne są Odmianowe kupuj jak Ci się podobają, a te zwykłe Ci dam nasiona Odmianowe ponoć się nie wysiewają ...chociaż, zawsze można spróbować A zwykłe też piękne są

Śmiać mi się chce, jak sobie przypomnę, że całkiem niedawno miałam ich raptem 3 rachityczne krzaczki
jolka 22:22, 29 lip 2015

paulina_ns napisał(a)
Jolu u Ciebie jak zawsze pięknie, jeżówki cudne, muszę znaleźć dla nich miejsce u siebie w ogrodzie pozdrawiam.

Paula, wreszcie jesteś Bardzo się cieszę, że wróciłaś i mam nadzieję, że wszystko u Ciebie dobrze Dla jeżówek znajdź miejsce, bo to wdzięczne kwiatuszki Całuski
jolka 22:28, 29 lip 2015

rzulieta napisał(a)
Ja bym posadzila 5 brzozek. Raz ze szybko urosna a dwa miedzy nimi posadzisz piekne miskanty bardziej z przodu limkowe hortensje a w nogach hortensji astilbe bordowe albo rozchodniki matrony i bedzie pieknie

Nina, 5 brzóz wsadzę na 100% Równo, wzdłuż grabów. Tylko wiesz, ja bym chciała "zagajnik". Czyli w sensie ... przestrzenny, wchodzisz tam, cień masz nad głową, trawy się kołyszą, drzewa szumią dookoła.. no, rozmarzyłam się

Jak posadzę 5 w rzędzie, będzie wystawka a nie zagajnik Ale fajny mi pomysł poddałaś z tawułką. Nawet nie wiedziałam, że się astilbe zowie