Ja bym posadzila 5 brzozek. Raz ze szybko urosna a dwa miedzy nimi posadzisz piekne miskanty bardziej z przodu limkowe hortensje a w nogach hortensji astilbe bordowe albo rozchodniki matrony i bedzie pieknie
Lecę do Ciebie, patrzeć coś wymyśliła
Właśnie jeśli chodzi o graby, to parę dni temu Wioletce mówiłam, że ich w tym roku już ciąć nie będę. No to się pomyliłam Rosną we wszystkie strony i się czorchate robią Tak więc cięcie sierpniowe na 100% będzie.
No jeżówki fajne są Odmianowe kupuj jak Ci się podobają, a te zwykłe Ci dam nasiona Odmianowe ponoć się nie wysiewają ...chociaż, zawsze można spróbować A zwykłe też piękne są
Śmiać mi się chce, jak sobie przypomnę, że całkiem niedawno miałam ich raptem 3 rachityczne krzaczki
Paula, wreszcie jesteś Bardzo się cieszę, że wróciłaś i mam nadzieję, że wszystko u Ciebie dobrze Dla jeżówek znajdź miejsce, bo to wdzięczne kwiatuszki Całuski
Nina, 5 brzóz wsadzę na 100% Równo, wzdłuż grabów. Tylko wiesz, ja bym chciała "zagajnik". Czyli w sensie ... przestrzenny, wchodzisz tam, cień masz nad głową, trawy się kołyszą, drzewa szumią dookoła.. no, rozmarzyłam się
Jak posadzę 5 w rzędzie, będzie wystawka a nie zagajnik Ale fajny mi pomysł poddałaś z tawułką. Nawet nie wiedziałam, że się astilbe zowie