Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 09:55, 18 lip 2015

AnnaCh napisał(a)
Dziękuję, chyba zostanę
Postanowiłam być mniej anonimowa i poszłam za śladem innych dziewczyn na forum Musiałam tylko odciąć mojego M z boku, na którego ramieniu głowę trzymam

Zostań, fajnie tak
Śmiać mi się z chce z odciętego M.. Jak ciężko to głowa na ramieniu, jak przeszkadza - to odciąć zawsze można
jolka 09:58, 18 lip 2015

justajusta napisał(a)

W jakimś odcinku Mai w ogrodzie pokazywali co zrobić w takim przypadku. Wiercenie jakieś doły, ale dokładnie juz nie pamiętam. Może zapytaj Danusi na jej wątku.

Hej Justa Ja też to oglądałam w Mai.
Ale.. no sorry, aż tak się dla niej nie poświęcę
Niech się decyduje, albo rośniemy - albo wylotka!

jolka 10:00, 18 lip 2015

lindsay80 napisał(a)
i znowu się zachwyciłam, ja nie wierzę, że jeszcze tam nie mieszkasz, szybciutko ten materac kupuj!

Haha, no nie mieszkam Tylko sobie podjeżdżam i robię.. robię.. robię coś w tym ogrodzie ciągle A jak już porobione, to zamiast się pozachwycać, to wsiadam w auto i odjeżdżam.. A potem dopiero na fotkach dokładniej oglądam. No, mądre to nie jest .. raczej

Pozdrówka, cudowne masz róże

AnnaCh 16:00, 18 lip 2015

jolka napisał(a)
Zostań, fajnie tak
Śmiać mi się z chce z odciętego M.. Jak ciężko to głowa na ramieniu, jak przeszkadza - to odciąć zawsze można

Widział, że jest odcięty i nie obraził się
jolka 17:41, 18 lip 2015

Jak to niektórzy powiadają, są plusy dodatnie i plusy ujemne
- plus dodatni jest taki, że rozwinęły mi się kolejne jeżówki, a wśród nich są takie fajne różowe pełne,
jak chciałam
- i plus ujemny - na tym moim wygwizdowie tak hula wiatr, że oczywiście kora z rabaty z bonicą jest w całym ogrodzie!! zła jestem Muszę tam sukcesywnie kompost dawać, innego wyjścia nie ma I wypełniać jakimiś roślinami, chyba lawendę poszukam na necie i jeszcze posadzę. Zawsze coś zatrzyma...a przynajmniej taką mam nadzieję...
AnnaCh 17:58, 18 lip 2015

Jola, ja chyba najbardziej lubię te różowe jeżówki, moja mama takie miała
Lawendy, przynajmniej u mnie były jeszcze w Obi, te 6-paki, co ja na wiosnę kupowałam. Osobiście uwielbiam połączenie róż i lawendy
horcia 10:15, 19 lip 2015

Witaj jolka. Piękne jeżówki. Możesz je połączyć z ulubionymi rozplenicami i trawami pomiędzy brzozami które planujesz ( ogród syli) mnie to bardzo się podoba
jolka 11:09, 19 lip 2015

AnnaCh napisał(a)
Jola, ja chyba najbardziej lubię te różowe jeżówki, moja mama takie miała Lawendy, przynajmniej u mnie były jeszcze w Obi, te 6-paki, co ja na wiosnę kupowałam. Osobiście uwielbiam połączenie róż i lawendy

Ania, mnie się chyba najbardziej podobają jeżówki różowe i białe
Obi u mnie nie ma, ale pewnie gdzieś wyhaczę te lawendy. Zastanawiam się jeszcze ew. nad jakimś zastępstwem dla lawendy, ale chyba nie ma co .. Róże i lawendy to dobre połączenie..i może nie ma co kombinować za dużo.

Miłej niedzieli
jolka 11:13, 19 lip 2015

horcia napisał(a)
Witaj jolka. Piękne jeżówki. Możesz je połączyć z ulubionymi rozplenicami i trawami pomiędzy brzozami które planujesz ( ogród syli) mnie to bardzo się podoba

Hej Horcia Ale Cię dawno nie było Ogród Syli oczywiście czarujący, połączenie o którym mówisz również super - rozplenice/brzozy/jeżówki..

Fajnie, że wpadłaś Do siebie też czasem zajrzyj i podrzuć jakieś fotki
AnnaCh 11:17, 19 lip 2015

jolka napisał(a)

Ania, mnie się chyba najbardziej podobają jeżówki różowe i białe
Obi u mnie nie ma, ale pewnie gdzieś wyhaczę te lawendy. Zastanawiam się jeszcze ew. nad jakimś zastępstwem dla lawendy, ale chyba nie ma co .. Róże i lawendy to dobre połączenie..i może nie ma co kombinować za dużo.

Miłej niedzieli

Kiedyś myślałam też o połączeniu róż z perowskią, ale ona większa od lawendy.
Pozdrawiam