Marzenka, miło że zajrzałaś Hortensje rzeczywiście zaczynają, a ja nawet nie mam czasu się nimi cieszyć. Jakoś ciągle gdzieś biegam po tym ogrodzie Również pozdrawiam i zaraz lecę zobaczyć co u Ciebie
Amelcia, dzięki za cieplutkie słowa Ja jak sama nie potrafię to podglądam ogrodowiskowe hity Teraz taki urodzaj pięknych ogrodów, że nie wiadomo na co patrzeć Muszę zobaczyć do Ciebie, bo pewnie masz ślicznie a marudzisz, że naciapane Również pozdrawiam
Wiolusia, dzięki!! A z tymi grabami to sama widzisz, miałyśmy nie ciąć a tu proszę, takie poczochrańce Ale co tam, cieszmy się że rosną
Kamilka zdjęcia hortkom koniecznie rób, będziemy porównywać za rok Co do jeżówek masz rację, skromne i piękne. Już myślę, żeby wyizolować te różowe od białych i zrobić szpalerek z różowych zwykłych Lawendy ciachnęłam, żeby zdążyły z kolejnym kwitnieniem. Znów dziś jeździłam koło Ciebie za brzozami Jutro też jadę w tamtym kierunku na wrotycz
Nina, rabata z hortkami jest wzdłuż całej północnej strony ogrodu. Wita wszystkich wchodzących do domu Będę miała na nią widok z kuchni i z jednego pokoju Co do propozycji pod brzózki - dziękuję za wszystkie!! Teraz już będzie można się konkretniej zastanowić, bo już brzozy rosną. Jutro wrzucę fotki. Właśnie M. mi tu mówi: a może byśmy tak jutro pojechali poszukać jakichś ładnych jeżówek pod te brzozy
Hej Viola Z koncepcją chaosu za późno Już brzózki pod sznurek rosną.
Zobaczymy, może nie będzie najgorzej. Ja to raczej taka jestem "pod sznurek" i "symetrycznie". Chyba by mnie taki całkiem chaos denerwował.
Jak pięknie, też mam w planie te miskanty tylko chciałam za RH posadzić. Jezowki , ach te jeżówka no śliczne są a ja mam tylko 5 sztuk. Muszę zakupic. ☺