Oj Joluś śliczne te graby ale trawy jeszcze ś liczniejsze. Mi coś hosty chorują nie wiem go jest grane.
Piwonie cudne u moich chyba pączki uschly o nie zakwitna.
Mój powojniak nawet pączków jeszcze nie ma jak patrzę na Twoje zdjęcia to mam wrażenie,że mój ogród w tym roku nieco spóźniony jest. Piwonia jeszcze w pąkach, a Twoje już takie piękne kwiaty mają. Hosty masz cudne, ale to akurat u Ciebie nic nowego
Kamisia, hosty masz przesadzane niedawno, pewnie dlatego są słabsze. Byle nie zgniły, to na pewno ładnie odbiją. A tą różową piwonię to strasznie się cieszę, że dziś trafiłam, bo bardzo chciałam ją mieć U Iwonki wczoraj tak pięknie wyglądały.. Jeszcze bym sobie chętnie taką białą pełną kupiła. Może gdzieś trafię
Paulinka piwonią się nie sugeruj, bo ona z kwiatkiem była kupiona. A powojniki chyba też nie wszystkie w jednym czasie kwitną, może masz późniejszą odmianę. Z hostami pamiętam o Tobie
Jola, hosty masz naprawdę cudowne! Moje w tamtym roku padły zupełnie, spisałam je na straty - ale co się okazało. Rosły przy domu, uschły całkowicie, w dodatku pan nam kopał w tym miejscu co rosły, ziemię rozplantowaliśmy, patrzę niedawno, a w trawie hosty rosną! I nawet jeden w kompostowniku! I tym oto sposobem mam 6 nowych host